FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

Chiricheș, avertizat după gestul de aseară: "Dacă face aşa la Napoli nu mai iese de pe stadion!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 20:47

Vlad Chiricheș a avut o reacție nervoasă aseară după meciul dintre România și Finlanda, scor 1-1. Fundașul lui Napoli a ieșit de la vestiare și iritat le-a transmis ziariștilor: "Luați-le interviu suporterilor. Duceți-vă la cei de la «Eu sunt 12»".

Cosmin Contra a comentat gestul fotbalistul de la Napoli și l-a avertizat pe acesta.

"Vlad trebuie să se obișnuiască pentru că dacă aici a fost huiduit, la Napoli, dacă va face asta, adică un meci prost, nu va ieși din stadion. Eu știu ceea ce se întîmplă acolo, poate că asta a fost un antrenament pentru viitor.

Nu trebuie să cadă pradă emoțiilor, deși este greu. Dar, cred că-i pare rău acum, mai ales că a plecat rapid de pe teren la finalul meciului. Important este să fie un lider, să joace bine în Feroe, să se califice cu echipa la Euro și aceste lucruri se vor uita pe viitor", a spus Contra la Digi Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (27)
ivanoiuclaudiu
ivanoiuclaudiu  •  10 Octombrie 2015, 08:44
Postat de Mircea Oşan pe 09 Octombrie 2015, 23:02

Contra nu a jucat la Napoli aşa că habar n-are ce se întîmplă acolo,deci a vorbit ca să n-adoarmă.

Ai dreptate...Contra a jucat doar la Ac Mlan... nu are, saracul de el, de unde sa stie cum e la Napoli!!!!Si cred ca nici nu a vazut vreun meci de-al lor...La dracu...cred ca abia acum a auzit de Napoli!!!!Se baga si el in seama...

vasy86le
vasy86le  •  10 Octombrie 2015, 08:25
Postat de manty_one pe 10 Octombrie 2015, 02:53

ai perfecta dreptate...daca te duci la meci vrei ca echipa ta sa castige dar in cele 90 de minute tu ca suporter trebuie sa-ti incurajezi echipa si la bine si la rau...asa cum sunt ei buni sau rai,sunt jucatorii Nationalei tale insa daca te apuci sa ii fluieri si huidui atunci stai nene acasa si uitat-te la televizor!...echipa chiar nu a jucat rau si doar ghinionul a facut ca sa nu marcam pana in acel minut cand s-a primit gol,insa nu doar Chiriches a gresit ci si Grigore ,amandoi au fost acolo la acea faza din care s-a centrat...o sa invingem lejer Feroe si o sa ne calificam direct...HAI ROMANIA!!

Daca merita huiduita, de ce sa nu o huidui? vrem la Euro dar nu suntem instare sa batem finlanda? voi nu vedeti ca nu jucam nimic? si nu facem asta de 1-2 meciuri ci de cativa ani incoace. Suporterii Romaniei sunt pretentiosi,sunt obisnuiti cu performanta, tanjesc dupa generatia de aur, e normal ca dupa atatia ani de esecuri sa fii satul. Mai vezi si jucatori ca strutocamila asta, care se cred buricul pamantului, nu joaca nimic dar are aere de mare fotbalist, cum iti tratezi publicul, asa o sa fii tratat.

valu4ever
valu4ever  •  10 Octombrie 2015, 08:17

vai mama lui,dupa ce ca-i slab mai e si prost!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează