FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Chiricheș trage un semnal de alarmă după înfrângerea cu Polonia: "Să se facă o analiză și să se găsească o soluție pentru redresarea fotbalului românesc"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 00:00

Fundașul naționalei Vlad Chiricheș a dezvăluit la finalul partidei cu Polonia, pierdută cu 1-3, că "tricolorii" planificaseră o strategie bazată exclusiv pe contraatac, tactică ce nu le-a ieșit însă jucătorilor lui Daum.

"Am primit trei goluri, din păcate nu am reușit să facem mai multe în această seară. 

Am avut o anumită strategie, am încercat să ieșim pe contraatac, dar nu cred că ne-a ieșit așa cum trebuia. 

Daum a venit cu o viziune nouă, cu un alt mod de a gândi, iar dânsul încearcă să ne implementeze și nouă această atitudine. E dificil să aibă rezultate așa repede", a spus fundașul naționalei. 

Jucătorul de 27 de ani a tras un semnal de alarmă, declarând că e momentul ca fotbalul românesc să treacă printr-un moment zero.

Trebuie să se facă o analiză bună și să se găsească o soluție pentru redresarea fotbalului românesc.

Noi trebuie să încercăm să jucăm în continuare, să progresăm și să obținem maximum din meciurile care au rămas", a declarat Vlad Chiricheș, la TV Digi Sport.

România a pierdut în Polonia, scor 1-3, iar șansele "tricolorilor" la calificare sunt aproape inexistente. (DETALII DESPRE MECI, AICI)

AICI ai toate calculele: ce șanse de calificare mai au "tricolorii" după înfrângerea din Polonia » Ne mai salvează doar o minune

Daum, după înfrângerea din Polonia: "Nu înțeleg de ce sunt întrebat de demisie"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  11 Iunie 2017, 18:20

Ce sa mai crezi despre duplicitatea capitanului echipei noastre? Pe de o parte ii ia apararea lui Daum, spunand: "Daum a venit cu o viziune nouă, cu un alt mod de a gândi, iar dânsul încearcă să ne implementeze și nouă această atitudine. E dificil să aibă rezultate așa repede", pemtru ca apoi sa se distanteze de spusele acestuia, sustinand ca: "Trebuie să se facă o analiză bună și să se găsească o soluție pentru redresarea fotbalului românesc".

1618597915124142
Alexandru Chis  •  11 Iunie 2017, 13:59

Refrenul conducerii FRF: "Sa se faca o analiza, primesc, dar sa nu se schimbe nimic!"

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Iunie 2017, 13:20

Ar fi o masura .Sa nu mai joci contra lui Lewandowski. Sa-ti vezi lungul nasului. Nu birocratii sunt vinovati ca aia au fost mai buni ca voi. Un pic de rusine sa o inteleti nu v-ar strica. Daca nu altii. Daca nici macar bun simt nu aveti.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează