FOTBAL  »  NATIONALA  »  PREȘEDINȚIA FRF

Chivu și posibilitatea de a ajunge la cârma Federației: "O să fac și acest lucru" » Colaborare cu un uriaș media din State

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 09:42

Cristi Chivu a fost una dintre variantele vehiculate pentru președinția Federației Române de Fotbal după expirarea mandatului lui Răzvan Burleanu, dar fostul căpitan al naționalei susține că nu este pregătit pentru asta.

Totuși, Chivu nu exclude total posibilitatea de a ajunge la un moment dat în fruntea fotbalului românesc.

"Nu sunt pregătit pentru așa ceva. Cred că trebuie să ai o pregătire necesară în a fi un manager bun. Să fii președinte de Federație înseamnă să fii un manager foarte bun, să fii un om care se pricepe la toate.

Eu nu cred că sunt așa. Nu mă văd în acea postură acum, într-un viitor îndepărtat o să fac și acest lucru", a spus Chivu la TV Dolce Sport.

Momentan, Chivu este comentator sportiv pentru americanii de la Fox Sports, unde se ocupă de campionatele din Bundesliga și La Liga.

"Sunt la Fox Sports, comentez Bundesliga, La Liga, dar și meciurile din Cupa Angliei și Supercupa Angliei. N-am treabă cu Serie A, cred că e mai bine așa. Îmi spun părerea, analizez meciurile din campionatele Germaniei și Spaniei, care sunt foarte interesante", a adăugat Chivu.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează