FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Chivu, președinte la FRF? Ce spune fostul "tricolor"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 22:59

Cristi Chivu, fostul fundaș al naționalei, a dezmințit informațiile potrivit cărora ar fi tentat de o candidatură la președinția Federației Române de Fotbal. 

"Nu mă interesează Federația Română de Fotbal pentru că nu sunt pregătit pentru așa ceva. Cred că trebuie să ai o pregătire necesară în a fi un manager bun.

Să fii președinte de Federație înseamnă să fii un manager foarte bun, să fii un om care se pricepe la toate. Eu nu cred că sunt așa. Nu mă văd în acea postură acum, pentru într-un viitor îndepărtat o să fac și acest lucru", a declarat Cristi Chivu, conform TV Dolce Sport.

Mai multe voci din fotbalul românesc au lansat în ultimul timp ipoteza conform căreia Cristi Chivu ar fi interesat de preluarea șefiei Federației. 

Chivu, câștigător al Ligii Campionilor cu Inter, în 2010, a evoluat pentru naționala României între 1990 și 2010, marcând trei goluri. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
iosif_.vs
iosif_.vs  •  12 Mai 2017, 09:02

Noi vrem un Fcsb-ist la conducere. Sa vina Claudiu Raducanu, tot oltean e, dar e de-al nostru!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează