FOTBAL  »  NATIONALA  »  VIITORUL - GENT 0-0 (0-5)

Christoph Daum, încântat de Academia lui Gheorghe Hagi: "Este un exemplu fantastic!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 23:12

Selecționerul României a lăudat proiectul lui Gheorghe Hagi, după vizita pe care a efectuat-o la Ovidiu, cu ocazia meciului dintre Viitorul și Gent (0-0), din Europa League.

"Am vizitat Academia lui Hagi și este un exemplu fantastic pentru fotbalul românesc. E impresionant cum își educă tinerii jucători, lucrează la personalitatea lor și în teren, și în afara lui. Nu pot să dau nume, este important cum au jucat", a spus Christoph Daum la finalul meciului, la Digi Sport.

Viitorul a fost eliminată din Europa League, după ce a pierdut meciul tur contra belgienilor, scor 0-5. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
enjoythesilence
enjoythesilence  •  06 August 2016, 09:11

Cine comenteaza aici? Tusea si junghiul, un oltean *** si un *** frustrat, cu o rautate specifica cainelui fara stapan:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 August 2016, 08:27

Cristi e foarte bine ca l lauzi ...insa trebuie sa stii ca nu i bun de nimic ...face numai blaturi si produsele lui se intorc de la export ...iar acum au devenit toti refuzati la export ...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 August 2016, 23:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează