FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - SERBIA U19 4-0 LA TURUL DE ELITĂ

România - Serbia 4-0 la U19! » 5 reacții din partea eroilor superbei victorii de la Ploiești: "Avem o generație de excepție!"

Adrian Boingiu, selecționerul României
Adrian Boingiu, selecționerul României

Articol de , - Publicat miercuri, 21 martie 2018 22:40

Adrian Boingiu și patru dintre protagoniștii meciului câștigat fantastic de România U19 cu Serbia U19, scor 4-0, primul de la Turul de Elită, au vorbit după jocul de la Ploiești. 

Selecționerul își laudă jucătorii și speră ca generația aceasta să facă în viitor spectacol și la naționala de seniori. Mățan, Vlad, Băluță și Moruțan au oferit și ei o primă reacție după rezultatul mare din această seară. 

"Este o generație de excepție, am reușit să închegăm o echipă care sper să fie viitorul fotbalului românesc. Nu ne gândeam la un asemenea scor, diferența n-a fost chiar așa de mare, dar noi ne-am dorit mult să începem bine. Meciul cu Serbia e istorie, ne gândim deja la Suedia", a zis Adrian Boingiu, antrenor al României. 

"Contează mult că jucăm atâția în Liga 1! Înainte se debuta abia când ajungeam pe la U21. A fost un meci minunat, dar trebuie să continuăm cu rezultatele bune", a zis mijlocașul Viitorului Alexandru Mățan

"Mi-a folosit dubla cu Lazio, am acumulat experiență. Ne ajută mult și faptul că foștii internaționali ne vizitează înainte de meciuri", a spus și Andrei Vlad, portarul celor de la FCSB. 

"Cred că s-a văzut că avem o forță de grup mare, ăsta e atuul nostru, chiar și într-un meci împotriva Serbiei", a zis Tudor Băluță, închizătorul lui Gică Hagi de la Viitorul. 

"Suntem foarte fericiți că a ieșit bine. Domnul antrenor ne-a încurajat mult, ne-a spus să dăm totul. M-au afectat criticile, dar am trecut peste, mă bucur că mi-a ieșit jocul. Trebuie să fim concentrați", a zis Alexandru Moruțan, viitorul mijlocaș al lui FCSB. 

Aici ai cronica partidei de la Ploiești, VIDEO cu golurile, clasamentul și calculele calificării la turneul final! 

 
România U19 a zdrobit Serbia U19, 4-0!

România U19 a zdrobit Serbia U19, 4-0! Vezi golurile în VIDEO și tot ce trebuie să știi despre meci AICI -->>> http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/video-foto-entuziasmant-romania-u19-a-facut-instructie-cu-serbia-la-debutul-in-turul-de-elita-pustii-lui-boingiu-la-un-pas-de-turneul-final-535483.html

Posted by Gazeta Sporturilor on 22 Martie 2018

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (8)
france.for.you
france.for.you  •  22 Martie 2018, 10:15

Sa nu facem nunta, ca sa nu bocim a paguba! Sa-i mai lasam cale de 3-4 rezultate... Noi ne inecam de regula, la mal, ca stim noi cine...

france.for.you
france.for.you  •  22 Martie 2018, 10:13

Stati cuminti! Va rateaza gigi pe toti...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Martie 2018, 09:25
Postat de Razvan Claudiu pe 22 Martie 2018, 09:18

Cumetre,esti idiot?Serbia e campiona mondiala en-titre la acest nivel si mereu au avut rezultate de exceptia la aceste nivele.Tu vorbesti exact ca sa te bagi in seama si sa vada lumea cat de prost esti.Nu a batut in finala decat pe Brazilia.

Este, nu știai? :-)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează