FOTBAL  »  NATIONALA  »  BILETE ROMÂNIA - FINLANDA

Cînd își vor primi tichetele fanii care au PLĂTIT online. Tu ai primit mail-ul?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 14:39

Astăzi, pe site-ul GSP.RO mai mulți fani care și-au comandat bilete online la România - Finlanda s-au plîns de faptul că încă nu au primit tichetele pe mail.

Astăzi, pe site-ul GSP.RO mai mulți fani care și-au comandat bilete online la România - Finlanda s-au plîns de faptul că încă nu au primit tichetele pe mail.

Postat de sylverstar
la 07 Octombrie 2015, 13:59

Din informatiile pe care le am, nimeni nu a primit linkurile pentru descarcarea biletelor cumparate cu cardul ieri. E vorba despre 15.000 de oameni. Asa ceva nu este in regula; de obicei, pe orice site serios de e-commerce, mesajul de confirmare vine in cel mult 5 minute. Si 5 minute e cam mult. Din cate ma pricep la sisteme de plati, s-a intamplat ceva foarte nasol acolo, in sensul ca sistemul, fiind luat cu asalt, a cazut, si s-a intamplat urmatorul fenomen: platile cu cardul au fost facute, banii au fost trimisi in cont, insa, din cauza supraincarcarii, site-ul a pierdut celelalte informatii (inclusiv adresele de email ale celor care au cumparat), iar acum masina nu stie sa asocieze plata cu persoana care a facut-o. Nu cred ca mai e timp ca cineva sa descurce chestia asta pana maine, asa ca varianta cea mai probabil este ca cei care am facut platile pe net vom ramane fara bilete.

 

La solicitarea GSP.ro, Federația a oferit un răspuns: "Nu este vorba despre vreo problemă gravă. Îi asigurăm pe toți care au comandat online bilete că vor primi mail-ul în această seară, pînă la ora 00:00". 

Cei de la bilete.ro susțin că au început să trimită mail-urile cu tichetele virtuale CUMPĂRATE, nu cele din Arena Fanilor. Tu l-ai primit? Lasă-ne aici sau pe [email protected] un print-screen! Atenție, codul unic de pe bilet trebuie blurat/șters, la fel ca și datele personale!

Meciul România - Finlanda se va juca joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CALCULELE CALIFICĂRII

România va juca pe 8 și 11 octombrie ultimele meciuri din preliminariile EURO 2016, cu Finlanda și Insulele Feroe. Iată mai jos programul + toate calculele calificării. 

8 octombrie: România - Finlanda, Ungaria - Feroe, Irlanda de Nord - Grecia

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

 CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 17p
2. România 16p
3. Ungaria 13p
4. Finlanda 10p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

CUM NE CALIFICĂM:

Batem în ambele meciuri sau scoatem 4 puncte din cele două partide şi avem locul la Euro 2016 SAU ne mai trebuie un singur punct dacă ungurii pierd una dintre partide, cum ar fi în ultima etapă, cu Grecia!

CUM NE CALIFICĂM CHIAR DE JOI:

Noi batem Finlanda, iar Ungaria se încurcă acasă cu Feroe. Puţin probabil, totuşi. Aşa că totul se va decide în ultima etapă, în Feroe.

CUM PIERDEM CALIFICAREA:

Cel mai plauzibil scenariu negru ar fi să terminăm la egalitate de puncte cu maghiarii. Se poate întîmpla asta dacă pierdem un meci, învingem în celălalt, iar ungurii scot 6 puncte.

NE CALIFICĂM LA EGALITATE!

În cazul în care România învinge într-un singur meci, Irlanda de Nord face două egaluri pînă la sfîrşit, iar Ungaria bate tot, tripleta va încheia grupa cu 19 puncte. Puţin plauzibil, totuşi. Se face un clasament în trei, iar noi sîntem avantajaţi:

1. România 6p
2. Irl. de Nord 5p
3. Ungaria 3p

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
10207357587560153
Dan Baban  •  08 Octombrie 2015, 07:45

SI eu am avut probleme ... Initial am primit (aseara) mail ca nu s-a efectuat plata (desi cand am efectuat-o totul a fost ok) si ca biletele vor fi puse in revanzare. Am trimis urgent mail catre bilete.ro sa-i infomez ca ceva nu e in regula, si dupa cca o ora am primit mailul cu linkul catre bilete. Poate ca au fost ceva probleme, dar daca va implicati cred ca se rezolva.

paparazzi
paparazzi  •  07 Octombrie 2015, 22:08
Postat de Moha Alex pe 07 Octombrie 2015, 20:48

Salut! Am primit mailul cu confirmare si cu biletele aferente. Insa am o nelamurire. Mergem 5 insi la meci, trebuie sa trec seria C.I. , nume prenume si adresa fiecaruia in parte pe bilet? Eu cam asta inteleg din ce scrie in mail.... "Odata ce plata biletelor este confirmata, cumparatorul va primi prin intermediul e-mail-ului link-uri unice pentru fiecare eBilet comandat. Cumparatorul va trebui sa printeze eBiletul(ele) accesand fiecare link in parte si sa se prezinte cu acesta (acestea) la poarta de acces a evenimentului impreuna cu un document de identitate (pasaport sau carte de identitate - in functie de tara in care se desfasoara evenimentul). La poarta de acces a evenimentului, datele de identitate impreuna cu codul de bare al biletului electronic se vor confrunta. De retinut: eBiletul este unic si netransmisibil. Datele de comanda introduse in sistemul bilete.ro (nume, prenume, nr pasaport sau CI, adresa) trebuie sa corespunda cu cele ale persoanei care se prezinta la intrarea la eveniment pentru verificarea si validarea eBiletelor."

si cine sta la porti sa verifice datele a zecilor de mii de suporteri?

paparazzi
paparazzi  •  07 Octombrie 2015, 22:08

si cine sta la porti sa verifice datele a zecilor de mii de suporteri?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează