FOTBAL  »  NATIONALA  »  DIICOT

Cine a fost pus sub acuzare de DIICOT alături de "Naș": ginerele și fiica lui Sandu au fondat o firmă imediat după afacerile primului cu FRF!

Ziv-Asher Tetelman și Raluca Sandu
Ziv-Asher Tetelman și Raluca Sandu

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2017 15:24

Alături de Mircea Sandu, alte trei persoane au fost puse sub acuzare de DIICOT în cazul construcției bazei de pregătire de la Buftea, în care Sandu e acuzat de spălare de bani și delapidare de fonduri FIFA

Două dintre persoane sunt ginerele și cuscrul lui Mircea Sandu: Ziv-Asher Tetelman, 42 ani, soțul Ralucăi Sandu, și Puiu Tetelman, 73 ani, tatăl acestuia.

Cei doi erau administrator (Ziv-Asher) și asociat (Puiu) al firmei Milenium Clading Sistem SRL, care, conform portalului termene.ro, a avut o cifră de afaceri maximă în 2010, 970.000 euro. Chiar în anul indicat în comunicatul DIICOT!

"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2009-2010, suspectul Sandu Mircea a iniţiat şi constituit împreună cu suspecţii Petculescu Bogdan, Tetelman Ziv- Asher şi Tetelman Puiu, un grup infracţional organizat care a avut ca scop însuşirea din patrimoniul Federaţiei Române de Fotbal a sumei de 740.000 euro, provenită din încheierea unui contract de execuţie lucrări având ca obiect construcţia unui centru de fotbal pe raza localităţii Buftea, judeţul Ilfov" - fragment din comunicatul DIICOT

CITEȘTE AICI TOTUL DESPRE CAZ ȘI COMUNICATUL INTEGRAL

Ce-i drept, după 2011, când construcția bazei de la Buftea s-a încheiat, firma Milenium Clading Sistem SRL a avut o pantă descendentă. În iunie 2016 și-a suspendat activitatea, după ce, în 2015, avusese o cifră de afaceri de doar 1.500 de euro!

FIICA ȘI GINERELE LUI SANDU ȘI-AU FĂCUT IMEDIAT FIRMĂ!

În 25 ianuarie 2012, imediat după ridicarea bazei de la Buftea pentru 3,5 milioane de euro, Raluca Sandu și soțul ei, administratorul firmei care a executat lucrările, Ziv-Asher Tetelman, au fondat o firmă din același grup Milenium, Milenium Food Beverage SRL.

În primul an după fondare, firma a raportat deja o cifră de afaceri de 200.000 euro, ajungând la o cifră de afaceri de 700.000 euro în 2015.

În prezent, Ziv-Asher și Raluca Sandu sunt stabiliți în Monaco.

12

Firma Milenium Clading SRL, deținută de Ziv-Asher Tetelman și tatăl său, a avut un apogeu în timpul afacerilor cu FRF (sursa: termene.ro)

 23

Milenium Food Beverage SRL, fondată de Ziv-Asher Tetelman și Raluca Sandu imediat după ce primul a construit baza FRF de la Buftea (sursa: termene.ro)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
106452019897999
Eduard Girnita  •  24 Mai 2017, 19:44

Se aude zdranganit de bratari ? Nu mira pe nimeni . Lacomia si megalomania se platesc .

ottobraun
ottobraun  •  24 Mai 2017, 16:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează