FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cine îl consideră pe Budescu salvatorul naționalei: "Simte jocul și face diferența!" + Stanciu, criticat după ultimele evoluții

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 20:36

Fostul atacant Ciprian Marica îl consideră pe Constantin Budescu, 28 de ani, drept liderul al actualei generații de la națională și trage un semnal de alarmă cu privirea la forma dezamăgitoare a lui Nicolae Stanciu. 24 de ani. 

"Budescu e in formă, îmi place, are calitate, aleargă. Este jucătorul care dă o pasă decisivă, simte jocul. În momentul ăsta, poate fi numit motorul echipei. Budescu face diferența la echipa națională.

Pe de altă parte, se vede că Stanciu nu e în cea mai bună perioadă. Nu îi iese aproape nimic, pierde multe mingi. Ceea ce se întâmplă la Anderlecht l-a dat înapoi", a declarat Ciprian Marica, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Critici pentru Vlad Chiricheș! Ciprian Marica se ia de căpitanul naționalei: "Nu vreau să-i dau în cap, dar..."

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
alenb
alenb  •  16 Noiembrie 2017, 09:31

Orice ai zice despre Budescu, intre el si Stanciu este diferenta ca intre fotbalist si copil de mingi. Cand cei 2 sunt pe teren amandoi stanciu dispare de tot. Cand stanciu e singur pe teren isi arata "talentul", adica pase gresite, suturi in balarii, dribling nu stie. Tzeapa mare pt anderlecht, macar sa-i pacaleasca si ei pe altii.

ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2017, 09:00

...cat despre Stanciu, ai dreptate.

widoqq
widoqq  •  16 Noiembrie 2017, 07:49

Budescu e un mingicar, nu este nici pe departe un lider care sa ordoneze jocul echipei. Inceraca fente ieftine care iau ochii copiilor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează