FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ciprian Marica a analizat jocul colegilor săi din atacul naționalei. Ce spune despre Stancu, Keșeru și Fl. Andone

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 20:01

Fostul jucător de la Konyaspor, liber de contract după ce a fost dat afara de turci, a facut o analiză a colegilor săi din atacul naționalei.

"Bogdan Stancu este un atacant alături de care am jucat multe meciuri la echipa națională. Este un jucător cu viteză care nu marchează foarte mult, cel puțin la echipa națională, dar e foarte util echipei.

Despre Keșeru pot spune că ne putem aștepta oricînd să prindă o execuție. Pe o dominare a echipei la care joacă poate fi un marcator. Noi însă jucăm un joc care nu e pe placul lui, pe stilul lui de joc, momentan. Echipa joacă în general pe contra atac, are nevoie de jucători de viteză, incisivi. El este un jucător care șutează foarte bine, apare foarte bine în fața porții. Însă echipa națională, de când sînt eu la națională, nu a practicat un joc de genul ăsta, care să fie pe placul lui.

Florin Andone a reușit să marcheze, ceea ce e foarte bine pentru moralul lui. E prea devreme să ne facem o părere despre el, cred că e un atacant de viitor și sper să demonstreze lucrul ăsta", a spus Marica pentru Dolce.

Întrebat dacă ia în calcul o întoarcere în Turcia, atacantul nu a exclus această posibilitate, cu toate că o altă variantă vehiculată ar fi campionatul spaniol.

De asemenea, acesta a precizat că de la 1 decembrie vrea sa ia o decizie în privința viitoarei sale echipe, pentru ca de la 1 ianuarie să intre, din nou, pe teren. Marica a marcat 25 de goluri pentru echipa națională, ultimul fiind pe 7 septemrbie 2014 împotriva Greciei, gol care a adus și victoria împotriva echipei elene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  25 Noiembrie 2015, 22:19

Colegi? Ce fel de colegi? Unde? Cand?

mal.
mal.  •  25 Noiembrie 2015, 20:38

Nu se potolește măscăriciul ăsta... Evaluează el... Să vadă dacă va găsi loc pe undeva... Turcia e prea tare pentru el... La spanioli în segunda...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează