FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ciprian Marica, viitor candidat la șefia FRF: "Se încearcă o lovitură"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 21:26

Ciprian Marica, unul dintre cei mai importanți atacanți ai naționalei din istoria recentă, crede că actuala conducere a Federației încearcă să dea o lovitură de imagine aducând pe banca "tricolorilor" un antrenor care a făcut parte din Generația de Aur. 

"Mă doare sufletul când văd că se dă vina pe vechea conducere care a fost la Federație acum patru ani. Ce văd acum sunt doar proiecte care nu sunt duse la bun sfârșit sau se termină după trei ani fără nicio reușită. 

Sunt curios dacă Dan Petrescu ar putea conduce naționala. Se încearcă o lovitură, n-o să dau mai multe detalii. Oricum, orice s-ar spune la TV, s-au căutat deja câteva variante pentru postul de selecționer, au fost propuneri. Se încearcă o lovitură de imagine", a declarat Ciprian Marica, la TV Dolce Sport.

"Îmi pare rău extre că nu s-a insistat mai mult pe varianta Mircea Lucescu, era soluția ideală pentru reconstrucția echipei naționale" Ciprian Marica

Ciprian Marica va candida pentru postul de președinte la următoarele alegeri ale FRF.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  08 Septembrie 2017, 11:10

Aud numai aberații E clar ca Domnul Mircea Lucescu nu venea la națională nui convenea salariul și nici jucătorii România momentan nu are jucători și chiar dacă I se oferea un salariu bun tot nu venea pentru ca își murdarea imaginea

930325483670337
Vasile George  •  07 Septembrie 2017, 11:40

Alta loaza!

kingdon
kingdon  •  07 Septembrie 2017, 10:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close