FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Clipe dificile pentru Ianis la Fiorentina: "Suferă mult din acest punct de vedere"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 21:32

Daniel Isăilă, selecționerul naționalei României sub 21 de ani, susține că Ianis Hagi suferă foarte mult că nu prinde minute la Fiorentina.

"Ianis suferă foarte mult că nu joacă la Fiorentina. Are o calitate fantastică. E clar că nu e la potențialul lui maxim, nu are jocuri în picioare. Se antrenează la un nivel ridica, cu jucători fantastici. A acumulat o experiență bună. Are nevoie să joace.

El a jucat foarte bine în meciurile amicale ale Fiorentinei. Va trebui să aibă răbdare, să muncească mai mult, iar când i se va oferi această oportunitate să demonstreze că merită să joace", a declarat Isăilă la TV Telekom Sport.

2 meciuri
a jucat Ianis Hagi sezonul trecut pentru Fiorentina în Serie A

Selecționerul U21 a vorbit și despre performanța de a fi lider în grupa preliminară pentru Campionatul European.

"E o generație în care eu cred foarte mult. Sunt mulți jucători talentați, joacă la echipele lor de club. Sunt jucători cu un real potențial. Formăm un grup puternic. Am prins încredere în noi. Avem o mentalitate sănătoasă. Nu vreau să ne culcăm pe o ureche, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Pentru noi greul acum începe. Portugalia nu-și permite pași greșiți și va veni mai montată.

Pe noi ne-a ajutat enorm regula jucătorului sub 21 de ani din Liga 1. Cel mai bun exemplu e Steaua, unde s-a investit foarte mult. A luat toți juniorii foarte buni. Uitați-vă ce a reușit și Hagi cu Academia", a adăugat Isăilă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  11 Octombrie 2017, 12:10

Nu se cheamă Steaua, federalule. Se cheamă FCSB. Ți s-a făcut de o amendă?

110548799618610
Marin Ceptureanu  •  11 Octombrie 2017, 08:18

degeaba se strofoaca Hagi cu fiu-su dar nu are fata de a juca in Italia,poate pe la Avantul Prabusirea o sa prinda si el echipa altfel da tac-su banii degeaba la italieni ca sa-l tina pe banca sa zica si el ca este in lot.

dudulici
dudulici  •  11 Octombrie 2017, 06:32

Cine crede ca Fiorentina este un club de ***,este el insusi unul dintre acestia!Cum poate cineva,cu simtul realitatii,sa creada ca un club fruntas din prima liga italiana,da doua milioane pe un jucator si il plateste cu cat a zis tata-su ca primeste mezinul acolo,tinandu-l numai pe tusa in permanenta si bagandu-l in teren doar de ziua lui de nastere?!?!Credeti ca aia sunt nu numai prosti,dar si insista in prostia lor de mai bine de un an?! E la mintea cocosului ca Hagi nu poate vedea realitataea in fata,nu-si da seama ca fiu-su e un jucator mai mult decat mediocru si plateste lunar alora de la Fiorentina,sume frumusele sa-i tina aia copilul la scoala inalta!Acolo se duc banii pe care ii ia de la Becali pe ceilalti jucatori buni ai academiei lui,mult mai talentati decat fi-su,si vanduti pe mai nimic ,din motive de clan machedon!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează