FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Comitetul Executiv al FRF n-a votat rezilierea contractului lui Piţurcă » Răzvan Burleanu şi-a asumat rezilierea

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 13:55

Comitetul Executiv al FRF nu a votat, luni, rezilierea contractului fostului selecţioner Victor Piţurcă, decizia de încetare a colaborării cu tehnicianul nefiind supusă aprobării, deoarece a fost asumată de preşedintele Răzvan Burleanu, a declarat, pentru Mediafax, unul dintre mebrii CEx.
"S-a ridicat problema prejudiciului adus FRF prin rezilierea acestui contract de către un membru al Comitetului Executiv, dar preşedintele (n.r. - Răzvan Burleanu) nu a dorit să facă nici un comentariu în cadrul şedinţei. Nu s-a mai suspus la vot rezilierea contractului pentru că nu era normal să ne asumăm noi ceea ce deja se hotărîse", a afirmat, pentru sursa citată.

La finalul şedinţei de luni a Comitetului Executiv, preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a confirmat faptul că nu s-a votat rezilierea contractului lui Victor Piţurcă şi că a existat doar o informare în acest sens a preşedintelui Răzvan Burleanu.

"Da, s-a vorbit despre contractul lui Piţurcă, a fost o informare a domnului preşedinte legată de rezilierea contractului lui Piţurcă. Nu s-a votat. A fost doar o informare referitoare la desfacerea acestui contract. Acea hotărâre a Comitetului de Urgenţă s-a supus votului şi s-a votat", a spus Argăseală.

Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal au reziliat, în 16 octombrie, contractul de comun acord, tehnicianul semnând o înţelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudită.

Comitetul Executiv al FRF a validat, luni, propunerea preşedintelui forului, Răzvan Burleanu, cu privire la conducerea tehnică a echipei naţionale, astfel că funcţia de selecţioner este preluată de Anghel Iordănescu, iar Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea sînt antrenori secunzi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
spivak
spivak  •  27 Octombrie 2014, 18:58

Ce democraţie mişto! Dacă preşedintele ”şi-a asumat”, nu mai e nevoie de vot. Şi Ceaşcă îşi ”asuma” o grămadă de chestii, dar tot îşi punea slugile să voteze în CPEx. Măcar aşa, de formă. Dar Burlică e mare democrat...

rozu
rozu  •  27 Octombrie 2014, 17:24

am impresia ca se uita, pe aici, ca burleanu nu i'a dat o caruta de euro barbugiului ca sa plece, cum a facut nasu' in 2009! si nici nu i'a impartit cu el, asa cum a facut'o scarba de sandu... frf nu este regie de stat, burleanu poate face ce doreste acolo. asa cum a facut'o si penalistul de sandu 20 si de ani... si a facut exact ce trebuia! ne'a scapat de autobazist...

valah1986campionii.europei
valah1986campionii.europei  •  27 Octombrie 2014, 15:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Esti redus mintal. Rezilierea efectuata de sclavetele instalat de Basescu la FRF fara aprobarea Comitetului Executiv se numeste infractiune de abuz in serviciu. Dosarul va ajunge la parchetul general dupa ce mafiotul Kiorete termina mandatul, se va dispune inceperea urmaririi penale si sechestru asigurator pe durata procesului pt suma imensa de bani de care a fost vaduvita FRF. Exista suspiciuni ca Piturca a dat mita bani in plasa sclavetului basist pe a semna rezilierea contractului ilegala, fara comitetul executiv.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează