FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Concluziile lui Gică Popescu: "Nu mi se pare normal să-i prelungim contractul lui Daum"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 18:44

Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naționale, consideră că punctele puține obținute de România în preliminariile pentru CM 2018 nu reflectă valoarea lotului și sunt o consecință a faptului că Daum nu a găsit încă formula ideală de joc.

"Cred că punctele obținute până acum sunt foarte puține față de valoarea lotului nostru. Sunt convins că Daum încearcă să găsească formula ideală. Atât timp cât jocul nu funcționează, e normal să caute în continuare.

Valoarea unui antrenor e dată de rezultate. Când nu ai rezultate, nu poți fi catalogat drept un antrenor de succes.

Urcările lui Benzar au fost singura noastră armă ofensivă. Danezii au avut 55 la sută posesie jucând la noi acasă. Niciun corner tot meciul. E greu să câștigi în asemenea condiții.

În repriza a doua danezii ne-au călcat în picioare! Nu e treaba antrenorului să vorbească la finalul meciului despre ceea ce face președintele Federației. Nu mi se pare normal să-i prelungim contractul, dacă ratează calificarea", a afirmat Gică Popescu la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
romulus65
romulus65  •  28 Martie 2017, 11:56
Postat de bazileon pe 27 Martie 2017, 22:31

Si eu cred ca Daum a gresit si nu stiu de ce. Dar Popescu? Sa vorbeasca la vorbitor. Vad ca e tot mai vocal, tot mai activ, tot mai implicat. Poate ca are nevoie de un nou influx de capital.

Daum a gresit pentru ca este un antrenor slab. Un antrenor bun lucreaza cu jucatorii pe care ii are,stie sa ii puna in teren si sa ii determine sa dea totul. Exemplul este Ranieri la Leicester. Cat despre Gica Popescu, acesta nu trebuie sa vorbeasca la vorbitor pentru ca si-a ispasit pedeapsa si are tot dreptul sa-si dea cu parerea.

romulus65
romulus65  •  28 Martie 2017, 11:43
Postat de haideusicfr pe 27 Martie 2017, 22:05

Gica contra.... in locul tau as tacea 20 de ani.Unde ai ajuns....tin minte cat era de mandru in perioada cand el era capitan de echipa la Barcelona ,iar bietul Hagi juca la Galatasaray...chiar credea ca e mai important...

Tu nu ai fi fost mandru daca erai capitan la Barcelona?

589949641156771
Mihai Mart  •  28 Martie 2017, 08:45

Calificarea este ratata !.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează