FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Conflict deschis între Zicu și șeful Centrului de Excelență a FRF: "Nu mă poți învăța pe mine, Zicule!" » Și Marica a reacționat: "E rușinos!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 22:15

Ciprian Marica și Ianis Zicu atacă dur conducerea FRF și echipa națională a României sub 21 de ani, care a suferit mai multe înfrângeri usturătoare în ultima vreme.

"S-a vorbit cam puțin de rezultatele rușinoase cu Rusia (n.r. 1-5) și Danemarca (n.r. 1-6), nu să vorbim de cei 4 jucători excluși din lot (Detalii AICI). Alea sunt adevăratele probleme. Haideți să vedem ce se lucrează la echipele naționale, să vedem unde sunt jucătorii de la centrele de excelență. E rușinos să iei bătaie cu 1-7 sau ce scoruri s-au mai înregistrat. Să mai stăm câteva luni și veți vedea că două-trei Centre de Excelențe se vor desființa", a declarat Marica la TV Digi Sport.

"La centrele de excelență nu vin cei mai buni jucători, deoarece cluburile n-au niciun interes să le dea jucătorii. Și noi am jucat la echipa națională, dar n-am pierdut la asemenea scoruri. Nu am fost umiliți în așa fel. Știți ce-mi pare rău? Că atâta vreme cât am stat la Târgu Mureș n-am scos telefonul să filmez, să vedeți cum se fac antrenamentele. Am licența C, cred că mă pricep și eu cât de cât"
Ianis Zicu

După declarația lui Zicu, Adrian Toader, șeful Centrului de Excelență de la Târgu Mureș, a reacționat dur la adresa fostului fotbalist.

"Cu licența C nu mă poți învăța pe mine, Zicule!

M-a deranjat ce spune Zicu. Aș putea să vorbesc și eu despre el. Aș putea să spun și eu că el doar s-a antrenat la Târgu Mureș și de fapt n-a jucat deloc.

Centrul de Excelență de la Tg. Mureș lucrează ca în străinătate. Noi jucăm la un campionat cu doi ani mai mare. Mingea pleacă de la portar și trece prin cele trei etape pentru a ajunge în față, niciodată degajată în ultimii doi ani de zile. Asta pregătescu eu la Târgu Mureș. Eu garantez că cel puțin 4 jucători de aici se vor prezenta la Liga 1", a afirmat Toader.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  13 Aprilie 2017, 08:59

Greu la deal cu boii mici. Decat codas la oras, mai bine-n satul tau fruntas. Cu prostul care are scoala, duci o lupta colosala. Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligenţa.

898820736808059
Mihai Catalin Danciu  •  08 Aprilie 2017, 09:05
Postat de Paul Conache pe 08 Aprilie 2017, 06:03

marica incearca sa para ceea ce nu e, daca cunoaste cu adevarat lumea fotbalului sa nu mai faca afirmatii penibile la tv, stie, marica, ceva despre fotbalul din anii ' 80 ? si despre personajele si "ispravile" acestuia ? sa se documenteze si apoi sa vorbeasca, desi mai bine ar tace.

Adica , ce vrei sa spuna ? Rezultatele alea penibile raman . E clar ca e lipsa de valoare si unii toaca bani degeaba

portardelegenda
portardelegenda  •  08 Aprilie 2017, 08:26

faptul ca ne bat toti la nivel de juniori nu e nimic nou dar abordarea Zicu este superficiala . Problema e mult mai profunda asa ca si presupunand ca Adrian Toader ar antrena dupa cele mai moderne metode nu faci primavara cu o floare . Insa ca sa intelegi de ce nu e suficient sa lucrezi la servicii( Burleanu) si nici sa te inconjori cu prea supusi unii dintre ei chiar nume in domeniu

Vezi toate comentariile (9)
Comentează