FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Conspirație la națională? Cristi Tănase se simte neglijat: "Secundul nici nu știa de mine! Probabil i se spune antrenorului să nu mă cheme"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 10:04

Cristi Tănase, 29 de ani, unul dintre oamenii de bază de la Karabukspor, acuză o conspirație la echipa națională pentru ca el să nu fie convocat de către Christoph Daum.

"Vă dați seama că îmi doresc să revin la echipa națională, dar acum depinde doar de selecționer. A venit un secund să-i vadă pe Lato și pe Găman. De mine nici nu știa. Nu m-a căutat nimeni de la echipa națională.

Probabil sunt voci care merg la antrenor și-i spun că ăla nu trebuie convocat, că nu știu ce face. Probabil am fost dat la o parte din start. Nu este o problemă pentru mine. Eu o să muncesc și o să-mi fac treaba la echipa de club.

Vă dați seama că îmi doresc să fiu la națională, dar ce să fac? Probabil ghinionul meu este că nu prea dau goluri. Dacă dădeam și eu câteva goluri poate ziceau «Bă, nu avem ce să facem. Trebuie să-l luăm». Sunt convins că dacă vine cineva să mă urmărească, are ce să vadă la mine", a spus mijlocașul Cristi Tănase pentru TV Digi Sport.

41 de meciuri
la națională are Cristi Tănase, marcând 6 goluri

 În acest sezon, Tănase a jucat 15 meciuri pentru Karabukspor, marcând un gol și oferind o pasă de gol. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1228822080489369
Cristian Stoian  •  23 Ianuarie 2017, 13:10

Declaratia asta sigur este scoasa din context. Nu are cum sa vorbeasca Tanase atat de cursiv....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Ianuarie 2017, 13:02

...lasa ca te cunoastem noi ...esti mai bun putin ca Stanciu ...dar mult mai prost ca Andrei Ivan ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close