FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Continuă problemele cu cei mai în formă atacanți de la națională: "Fizioterapeuții și doctorul vor decide"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2016 17:27

Claudiu Keșeru și Florin Andone, cei mai în formă atacanți români la ora actuală, continuă să aibă probleme de sănătate și se antrenează separat sub comanda lui Christoph Daum.

"Keşeru şi Andone sunt într-un program separat deocamdată, dar nu se pune problema apariţiei lor la următoarele antrenamente. Azi (n.r. miercuri, 31 august) nu s-au antrenat cu echipa, iar mâine vom vedea, în funcţie de ce vor decide fizioterapeuţii şi doctorul", a declarat Ionuț Badea, secundul naționalei.

România are 4 atacanți convocați: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Deportivo La Coruna), Claudiu Keșeru (Ludogorets) și Dorin Rotariu (Dinamo).

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc pe 4 septembrie pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează