FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

Contra a anunțat lotul complet al României pentru meciurile cu Turcia și Olanda » Marea surpriză de pe listă

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 00:09

Selecționerul Cosmin Contra a anunțat lotul complet al României pentru meciurile amicale cu Turcia și Olanda.

Selecționerul a decis să cheme 30 de jucători, pe care îi va testa în meciurile de pe 9 noiembrie, respectiv 14 noiembrie. De remarcat că selecționerul a decis să-l cheme pe Denis Alibec, chiar dacă atacantul de la FCSB trece printr-o formă slabă. În plus, din lot mai fac parte jucători precum Bălașa, Bancu, Hanca, Florin Tănase și Țucudean.

A procedat corect Contra convocându-l pe Denis Alibec la națională?

Da, îl va ajuta pe Denis să-și recapete încrederea
Nu. Fără favoritisme la lot!

lot românia

Portari: Ciprian Tătărușanu (Nantes, 48/0), Costel Pantilimon (Deportivo La Coruna, 25/0), Bogdan Lobonț (AS Roma, 85/0), Florin Niță (FCSB, 0/0)

Fundași: Mihai Bălașa (FCSB, 1/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 11/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 51/0), Dragoș Grigore (Al-Sailiya, 30/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 22/0), Alin Toșca  (Real Betis, 9/0), Nicușor Bancu (CSU Craiova, 1/0), Cristian Ganea (FC Viitorul, 4/0)

Mijlocași: Sergiu Hanca (Dinamo, 3/0), Răzvan Marin (Standard Liege, 9/1), Eric Bicfalvi (FC Ural, 4/0), Mihai Pintilii (FCSB, 38/1), Ovidiu Hoban (CFR Cluj, 29/1), Nicolae Stanciu (Anderlecht, 17/6), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 31/4), Gheorghe Grozav (Karabukspor, 16/3), Gabriel Torje (Karabukspor, 54/11), Ciprian Deac (CFR Cluj, 12/1), Alexandru Băluță (CSU Craiova, 4/1), Florin Tănase (FCSB, 2/0), Constantin Budescu (FCSB, 6/4)

Atacanți: Florin Andone (Deportivo La Coruna, 19/1), Claudiu Keșeru (Ludogorets, 20/6), Bogdan Stancu (Bursaspor, 52/14), Denis Alibec (FCSB, 7/1), George Țucudean (FC Viitorul, 1/0)

România - Turcia se joacă pe 9 noiembrie, la Cluj, de la ora 20:15. România - Olanda se dispută pe 14 noiembrie, de la ora 21:00.

A procedat corect Contra convocându-l pe Denis Alibec la națională?

Da, îl va ajuta pe Denis să-și recapete încrederea
Nu. Fără favoritisme la lot!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
bodrin
bodrin  •  07 Noiembrie 2017, 22:18
Postat de ray51 pe 07 Noiembrie 2017, 09:15

"A procedat corect Contra convocându-l pe Denis Alibec la națională? " - este sondajul la care au raspuns cititorii. Din raspunsurile date iti dai seama cat de marcati suntem noi romanii de mentalitatea socialista. Cred ca multi isi aduc aminte cum trebuia sa 'scoti' din coada pe cei lenesi sau pe cei mai putin dotati sau pe cei certati cu disciplina...

Din raspunsurile la sondaj nu-ti dai seama de nimic! Deschide, omul, postarea, vede, sau nu vede sondajul, daca il vede si are chef da un click undeva, fara sa gandeasca/cantareasca profund, ...intrebarea, de regula, nu merita atentie si nu e o intrebare de care atarna soarta celui in cestiune, nici a gsp-ului, nici a cititorului, nici a fotbalului romanesc, nici a tarisoarei. E bine sa-ti pui probleme care au, cat de cat , veva importanta. Sa amesteci comunismul sau capitalismul, feudalismul, sclaavagismul in situatii de acest gen e ridicol si pueril...

1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  07 Noiembrie 2017, 19:42

Ce dracu caută murătura de Torje în lotul naționalei ??? n-am să înțeleg niciodată ce-i în capul lui Contra, deh ! dinamovist că sângele apă nu se face ! Ăsta n-ar avea loc nici în divizia C la ce fotbal prestează, nu degeaba l-au aruncat toate echipele pe unde s-a perindat ca pe o măsea stricată !

dinamo100
dinamo100  •  07 Noiembrie 2017, 10:53

S-a facut prea mult caz de Alibec atat pe vremea lui Daum cat si acum. Convocarea/neconvocarea lui Alibec are un impact neglijabil pentru Nationala. La fel a fost si pe vremea lui Iordanescu. In concluzie, mult zgomot pentru nimic. Singura problema este ca acum nu mai are Ioanitoaia pe cine sa blameze pentru neconvocarea lui Alibec. Poate pe Burleanu. :)

Vezi toate comentariile (45)
Comentează