FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA 1-1

Contra a vorbit despre viitorul naționalei, după remiza de la Copenhaga: "Nu mă interesează cum îi cheamă pe jucători" » Explicații legate de alegerea echipei de start

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 21:14

Cosmin Contra a fost mulțumit de rezultatul obținut de România în ultimul meci al preliminariilor CM 2018, 1-1 cu Danemarca și a vorbit despre deciziile legate de primul XI luate pentru acest meci.

"Am jucat doar cu Hoban închizător pentru că m-am gândit că Danemarca are presing agresiv. Ca să joci fotbal, trebuie să ai jucători care să știe să paseze. L-am simțit bun pe Stanciu la antrenamente și m-am gândit că se va conecta bine cu Budescu. S-a achitat bine de sarcini în prima repriză.

Nu am căutat în mod deosebit să debutez oameni azi, dar așa a decurs jocul, așa că i-am introdus și pe Țucudean, și pe Bancu, alături de Bălașa. Voi lua doar jucători în formă, nu mă interesează cum îi cheamă, au toți ușa deschisă", a spus Contra după meci. 

Selecționerul a lăudat modul în care au luptat tricolorii, în ciuda faptului că au jucat un om în minus după eliminarea lui Ganea. 

"Mă bucur pentru rezultat. Eram într-o situație dificilă, conduși, cu om în minus. Asta demonstrează că avem caracter și atitudine, lucruri pe care le cer la echipa națională. Am întâlnit un adversar de top, care a jucat fizic și ne-a pus multe probleme. Ne-au și dat peste cap.

Acum, la cald, nu pot decât să felicit jucătorii pentru ce au jucat. De nemulțumiri voi vorbi după ce revăd meciul de vreo două ori", a adăugat Contra.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Octombrie 2017, 10:17

Bravo Contra! Cei mai buni jucatori au fost clujenii Hoban si Deac !

833701030143489
Marius Barbalata  •  09 Octombrie 2017, 07:54

si pe Andone cum la vazut in forma de ce???...cozonac pufos sau maioneza?...sper sa vada faptul ca nu a castigat nici un duel cu aparatorii, nu poate sa recupereze, total lipsit de calitatile unui atacant, totodata sa vada ca strategia cu un singur atacant nu va avea castig de cauza ...cred ca stie ,,fotbalul se joaca pe goluri ,, nu pe stiinta paselor indelungate . Au fost multe meciuri in care cei cu posesia au pierdut asa ca insistati pe strategia cu golurile.

221919891674530
Stefan Patrascu  •  09 Octombrie 2017, 03:33
Postat de blatistu12 pe 08 Octombrie 2017, 22:01

Lewandowski,16 goluri,ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI 12 GOLURI,ASTA SPUNE TOTUL DESPRE FOTBALUL SI FOTBALISTI DIN ROMANIA.SA NE FIE RUSINE, NATIE ***

Aici greșești prietene. O talpape genunchi, la timpul ei făcea din fotbalistul polonez un telespectator ! Si din națională poloneză candidata la locul al3 lea. Nu mai ridicați in slavi fotbaliștii străini ci dați mai mult credit tinerilor fotbaliști autohtoni !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează