FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Contra crede că Daum are nevoie de timp, dar nu exclude posibilitatea de a ajunge pe banca României: "Echipa naţională nu se refuză"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 18:25

Cosmin Contra susţine că nu ar refuza o ofertă de la echipa naţională, deşi este de părere că Daum ar trebui să ducă la capăt campania de calificare pentru Campionatul Mondial.

"Nu cred că Daum trebuie să plece, cred că trebuie să i se dea o şansă. Nu văd o idee de joc la echipa naţională. Nu văd ce trebuie să facem pe faza ofensivă şi pe faza defensivă, dar poate e nevoie de timp. Dacă s-a început cu Daum, să i se dea şansa să ducă acest drum la sfârşit.

Eu am zis mereu, echipa naţională nu se refuză, eu mă văd capabil să fac o treabă bună la echipa naţională. Dar sunt conştient că la fel ca mine sunt şi alţi antrenori români, care au mai multă experienţă ca mine", a spus Contra la TV Dolce Sport. 

România a acumulat doar 6 puncte din 6 meciuri jucate până acum în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia, cel mai slab rezultat din istoria echipei naţionale.

  • România - Chile se joacă azi, de la ora 21:00, în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close