FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN, JOI, 5 OCTOMBRIE, 21:45, TVR, GSP.RO

Contra nu uită și nu iartă! Motivul pentru care nu l-a convocat pe Steliano Filip la națională + Reacția fotbalistului

Steliano Filip a strâns 13 meciuri în acest sezon pentru
Steliano Filip a strâns 13 meciuri în acest sezon pentru "câini" Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 00:00

Steliano Filip n-a fost convocat la ”națională” nici după accidentarea lui Latovlevici, Cosmin Contra n-a uitat de disputa cu fostul său jucător, de acum trei săptămâni!

Steliano Filip nu mai pupă echipa națională în mandatul lui Cosmin Contra! Convocat de Anghel Iordănescu pentru Euro 2016, unde a și jucat, chemat și de Christoph Daum, fundașul stânga de 23 de ani nu este pe lista fostului său antrenor de la Dinamo nici măcar după forfaitul lui Iasmin Latovlevici.

"Guriță" îl are doar pe Cristi Ganea fundaș stânga de meserie pentru meciurile cu Kazahstan și cu Danemarca, iar la nevoie Nicușor Bancu poate fi retras, așa cum s-a întâmplat și la echipa de club, CSU Craiova. Steliano n-a avut și nu se estimează să aibă șanse.

Totul se trage de discuțiile aprinse de la pauza meciului Dinamo - ACS Poli Timișoara (1-2), de pe 11 septembrie, de la care a început declinul "câinilor".

reacția lui steliano filip

"Nu este adevărat că m-aș fi certat cu Cosmin Contra. Puteți să-l întrebați și pe dumnealui. Nu există niciun conflict între mine și Cosmin Contra. Nu-mi aduc aminte discuția exactă, dar știu că s-a încadrat în limitele normalului. Tot ceea ce am vorbit a fost referitor la meciul slab făcut în acea repriză cu Timișoara.

Când am declarat că știu că nu voi fi convocat mă refeream la faptul că în ultima perioadă n-am avut prestații bune și că era normal să nu fiu chemat la lot. Era normal să nu apar pe lista selecționerului. Dar sunt convins că atunci când voi reintra în formă și voi avea jocuri și rezultate bune pentru Dinamo atunci pot fi chemat la prima reprezentativă. Unde vreau să mai joc și unde am fost onorat mereu să fiu, reprezentând cu mândrie tricoul tricolor. S-a înțeles greșit ce am declarat după meciul cu Astra", a spus fundașul dinamovist pentru GSP.ro.

Detalii de culise despre conflictul dintre cei doi și despre urmările acestuia puteți afla din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  02 Octombrie 2017, 14:01

AMIN.. ASTA E DIN FAMILIA IMPRESARILOR..PROMOVAT DOAR PT CA E AROMAN ..HAI CU SICK BAI FILIPAO

101400280222264
Sin Sin  •  02 Octombrie 2017, 08:44

nu il am la suflet pe Contra, dar il felicit pentru decizia de a nu-l convoca pe ingamfatul asta de Filip. Intai sa joace fotbal cum trebuie, dupa aia sa emita pretentii.

travka
travka  •  02 Octombrie 2017, 08:32

pai asta nu stie sa dea o centrare, sa faca marcaj, ce sa caute la nationala?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează