FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Contra și Mutu pleacă în Europa să-i vadă pe "tricolori"» România și-a stabilit un amical în martie

Articol de , - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 15:41

Staff-ul naționalei va petrece luna ianuarie în Turcia, Cipru și Spania, prin cantonamentele formațiilor din topul Liga 1. În martie e antamat un amical cu Israel.

În așteptarea tragerii la sorți pentru Cupa Națiunilor, operațiune ce se va derula pe 24 ianuarie, la Lausanne, staff-ul primei reprezentative încearcă să-și structureze deja programul pentru începutul anului 2018. Directorul sportiv FRF, Adrian Mutu, a explicat ieri că "nu intră în discuție niciun turneu cu un lot de jucători din campionatul intern. E greu să iei cei mai buni oameni de la cluburi în perioada de pregătire, fiindcă antrenorii au nevoie de ei în cantonamente. De aceea, ne-am gândit ca, pe viitor, să avem întâlniri și cu tehnicienii echipelor noastre pentru a afla și punctul lor de vedere vizavi de jucători".

Contra în Antalya

În schimb, selecționerul și staff-ul urmează să se împartă prin Europa spre a-i urmări pe selecționabilii din Liga 1. Contra și Gane se vor afla în Antalya, Mihalcea va merge în Cipru, iar preparatorul fizic Javi Reyes se va ocupa de zona Spania, acestea fiind destinațiile alese de formațiile de top din Liga 1 pentru perioada precompetițională de după Sărbători.

De asemenea, avem deja antamat un amical pentru "tricolori", în martie, când România va întâlni Israelul pe teren propriu. "Partida va cădea doar dacă vom nimeri în aceeași grupă în campania din Liga Națiunilor", a punctat Mutu. Tot atunci, FRF încearcă să antameze și un al doilea joc de pregătire, în deplasare, cu "un adversar care să semene cu adversarii pe care-i vom înfrunta în partidele oficiale din toamnă". 

Ce cantonamente au candidatele la play-off

Club  Locație  Perioadă
CFR Valencia (Spania) 12-29 ianuarie
FCSB  Antalya (Turcia) 
Malaga (Spania)
8-19 ianuarie
22 ianurie - 3 februari
U Craiova Antalya (Turcia) 6-26 ianuarie
FC Botoșani Antalya (Turcia) 12-24 ianuarie
Viitorul Antalya (Turcia) 12-26 ianuarie
Astra  Limassol (Cipru)  7-24 ianuarie
Dinamo Limassol (Cipru)  15-26 ianuarie

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  13 Decembrie 2017, 22:12

bai eu zic sa va luati o rulota si plecati cu familia . AAAA era sa uit luatii si pe voichinburleanu sa constate ce cautati dar cu rulota lor CHELTUIELIILE la suporta FRF adaugand un spor de pericol pe drumuri publice. si puteti sa luati niste mingi sal scapati pe aia doi fosti fotbalisti am uitat cum ai cheama

669483216526738
Cotofana Danut  •  13 Decembrie 2017, 17:23

Mai bine zis ei pleaca in vacanta.Ce sa vada?Care jucatori romani joaca cu adevarat la echipele din strainatate?Nu vedeti ca ai nostri ca brazi se intorc acasa.Mai bine acordati atentie jucatorilor tineri,de perspectiva.Mare antrenor si CONTRA......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează