FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Contre între FRF şi MTS » Carmen Tocală: "FRF a solicitat o finanţare". Răzvan Burleanu: "Nu am făcut nici o solicitare"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 17:36

Ministerul Tineretului şi Sportului a decis să acorde 1 milion de euro Federaţiei Române de Fotbal pentru pregătirea loturilor de juniori, ca urmare a unor cereri venite de la FRF, dar Răzvan Burleanu neagă.
"Am convenit cu domnul Burleanu şi domnul Chivorchian ca MTS să acorde un ajutor de 4-5 milioane de lei.  Nu sînt condiţionaţi de anumite calificări sau rezultate. FRF trebuie să cheltuiască banii în condiţiile noastre, nu să stea la hoteluri de cinci stele în deplasări sau să călătorească la business.

FRF a făcut solicitări şi sînt înregistrate în luna noiembrie. Eu am fost şi am discutat cu dînşii la Federaţie. Domnul Chivorchian a semnat cererile şi sigur îşi aminteşte că am vorbit de multe ori", a declarat Carmen Tocală, secretar de stat în MTS, pentru Mediafax.

Preşedintele FRF neagă că a cerut finanţare la MTS.

"Am spus că vom atrage toate fondurile şi finanţările pe care le putem accesa, dar am decis să nu solicităm finanţare de la Ministerul Tineretului şi Sportului", a precizat Răzvan Burleanu pentru DigiSport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Decembrie 2014, 01:42

...banii lasati de Sandu s au dus...

spivak
spivak  •  23 Decembrie 2014, 00:08

Madam Tocală asta trebuie să fie nebună ca să dea 5 milioane cu forţa Federaţiei de fotbal. N-a zis clar Burlică că nu-i trebuie?

stefansb
stefansb  •  22 Decembrie 2014, 18:20

pai unde-s zecile de sponsori pe care-i promitea fatalaul asta? mircea sandu s-a descurcat 25 de ani fara bani de la minister. a venit marele manager guraliv si deja a dat de gard cu federatia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează