FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

Contre între Victor Piţurcă şi Mirel Rădoi » Selecţionerul îi dă peste nas celui pe care l-a adus la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 iulie 2014 19:11

Victor Piţurcă l-a contrat pe Mirel Rădoi după afirmaţiile acestuia în care spunea că şi-ar fi dorit să revină la echipa naţională şi atacurile pe care elevul lui Olăroiu le-a făcut la adresa oficialilor FRF."Rădoi a fost foarte ferm pe poziţie şi a spus că nu va mai reveni la echipa naţională niciodată, dar dacă ar fi vrut să revină mi-ar fi dat un telefon să-mi spună măcar "bună ziua". Dacă avea de gînd să revină m-ar fi contactat.

El a dat declaraţii la adresa oficialilor FRF după un timp destul de lung şi nu este normal acest lucru. Nu am văzut pe nimeni din anturajul naţionalei jucînd table.

Iar dacă Neşu a primit acea diurnă, cum spune Rădoi, asta este în funcţie de cît a jucat Neşu. De asta am avut eu grijă. Nu federalii s-au ocupat de primă, eu m-am ocupat de asta. Neşu a primit ceea ce trebuia să primească", a declarat Victor Piţurcă la Dolce Sport

Rădoi a declarat într-un interviu acordat ieri, că şi-ar fi dorit să mai joace la echipa naţională, dar crede că acum este prea tîrziu, nemaiavînd vîrsta optimă pentru a evolua acolo.

"M-am gîndit de multe ori să revin la echipa naţională, dar acum e prea tîrziu. Ar fi fost frumos cu ceva timp în urmă, dar a trecut prea mult timp de cînd n-am mai fost acolo.

Au fost multe lucruri dubioase care se întîmplau în sînul echipei naţionale. La Euro 2008 spre exemplu, Mihai Neşu, care a jucat două partide a primit o primă de 15.000 de euro, iar alte personaje de prin FRF, care jucau table şi pe care abia le vedeai la faţă, au luat prima întreagă de 120.000 de euro. Sper ca aceste lucruri să se schimbe odată cu venirea lui Răzvan Burleanu", a spus Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi a jucat ultimul meci pentru echipa naţională a României în preliminariile EURO 2012, cu Franţa, la Paris, meci pierdut de tricolori cu 2-0. Atunci vicecăpitanul naţionalei avea 29 de ani.

Victor Piţurcă a fost cel care l-a adus pe Mirel Rădoi la Steaua, în vara lui 2000, pe cînd actualul selecţioner al naţionalei era antrenor în Ghencea.

Citeşte şi: Mirel Rădoi a dat un interviu exploziv: "Neşu avea primă de 15.000 euro, federalii jucau table şi luau 120.000 de euro!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
flaviu79
flaviu79  •  18 Iulie 2014, 23:00

Piturca sa se ocupe de Vica lui si sa ne lase in pace. Numai gura de el, ca de antrenorat n-are treaba.

irinaspi
irinaspi  •  18 Iulie 2014, 10:32

Are dreptate Piturca.Cum zice ca oficiali au jucat table cind ei aveau in cantonament un as al barbutului...Asta nu are rusine,auzi ca el fixa primele....Si ne miram ca vroia sa-l conduca pe Becali cind el comanda peste Mircea Sandu...

aurelguga
aurelguga  •  18 Iulie 2014, 09:03

Miturca, capitanul jeg al ultimilor ani!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează