FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Convocare de ultimă oră » Încă un stranier se alătură lotului naţionalei pentru meciul cu Grecia

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 15:11

Selecţionerul Victor Piţurcă a mărit lista stranierilor convocaţi pentru meciul cu Grecia. Fotbalistul a primit faxul şi se poate alătura lotului, dacă situaţia sa medicală se îmbunătăţeşte.

Conform siteului FRF, Alexandru Bourceanu este ultimul nume adăugat pe lista stranierilor convocaţi pentru partida cu Grecia din preliminariile Euro 2016. Situaţia medicală a mijlocaşului lui Trabzonspor s-a îmbunătăţit şi acum mai rămîne doar ca selecţionerul Victor Piţurcă să decidă dacă îl va păstra pe Bourceanu în lotul definitiv.

Aşadar, internaţionalii români care au primit faxuri de convocare sunt: Costel PANTILIMON (Sunderland), Ciprian TĂTĂRUŞANU (Fiorentina), Gabriel TAMAŞ (Watford), Vlad CHIRICHEŞ (Tottenham), Dorin GOIAN (Asteras), Cosmin MOŢI (Ludogorets), Dragoş GRIGORE (Toulouse), Florin GARDOŞ 9Southampton), Răzvan RAŢ (PAOK), Mihai PINTILII (Al Hilal), Alexandru BOURCEANU (Trabzonspor), Gabriel TORJE (Konyaspor), Alexandru MAXIM (VfB Stuttgart), Bogdan STANCU (Genclerbirligi), Ciprian MARICA (Konyaspor).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
redsef2005
redsef2005  •  17 August 2014, 18:41
Postat de hofer pe 17 August 2014, 11:16

Parca se vorbea acum cativa ani de intinerirea Nationalei. ????????

Păi ce, Europeanul e în 2016, poţi spune că bate deja la uşă; Goian, Raţ, Tamaş, Bourceanu, Pintilii nu o să aibă pe vremea turneului final decât doi anişori în plus la vârsta de acum, practic vor fi în floarea tinereţii. Mă surprinde neconvocarea unor Gigel Bucur, Cociş, Mazilu, Nicoliţă, dar la gândirea lui Piţi vremea nu e pierdută, până în septembrie are timp să îi cheme!

hofer
hofer  •  17 August 2014, 11:16

Parca se vorbea acum cativa ani de intinerirea Nationalei. ????????

kakasan
kakasan  •  16 August 2014, 21:53

Nu inteleg. Ca sa ajungi in staff-ul nationalei trebuie sa fii parvenit, sa nu ai niciun rezultat notabil in spate, sa nu cunosti o limba de ciruclatie internationala, sa ai 2 zaruri in buzunar, sa fii idiot. Cam asta iti trebuie ca sa ajungi la "succes". Ce il recomanda pe rachita? CE? Stiu ca in romania ca sa devii fotbalist trebuie sa ai pile si sa reciti aceleasi ineptii si platitudini de cate ori apari in fata camerelor, dar chiar si asa... Chiar si dodel e mai acceptabil ca rachita. Nationala de idioti, nicio speranta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează