FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Convocare surpriză la echipa naţională! Cristi Pustai a făcut anunţul în acestă seară » Cine îl va înlocui pe Răzvan Raţ

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 20:33

Antrenorul lui ASA Tîrgu Mureş, Cristi Pustai, a anunţat că Daniel Isăilă a venit la meciul cu Gaz Metan pentru a-l urmări pe Lazlo Sepsi, care cel mai probabil va fi chemat la naţională pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Danemarca. 

"Ştiam că domnul Isăilă vine după Sepsi. Am vrut să nu îi spun dar cred că a aflat. El e un jucător foarte bun, care e la o maturitate sportivă.

Îl văd titular avînd în vedere că e o criză de fundaşi stînga la naţională. Eu l-am propus şi pe Ioan Hora. Probabil va fi urmărit", a spus Cristi Pustai la LookTV.

"Pentru orice jucător înseamnă mult să joace pentru naţională. Mă simt pregătit, cred că pot să fac faţă", a spus şi Lazlo Sepsi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
leolivinginkorea
leolivinginkorea  •  09 Noiembrie 2014, 22:06

Stefan Radu nu are voie sau cum e ?

doritor
doritor  •  09 Noiembrie 2014, 13:40

Pe stanga poate fi si Filip sau chiar Vatajelu.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Noiembrie 2014, 22:33
Postat de bamse1901 pe 08 Noiembrie 2014, 07:44

nu trebuie sa fie o surpriza, trebuie luati cei mai buni la acest moment, cei mai in forma

aha, ala e luat pentru ca e in forma de cozonac, probabil.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează