FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA

VIDEO Corespondenţă din Italia » Tricolorii i-au dezamăgit crunt pe fani: "Ruşine!"

Foto: Raed Krishan (Torino)
Foto: Raed Krishan (Torino)

Articol de - Publicat duminica, 29 mai 2016 22:05

Suporterii români au început să strige "ruşine, ruşine" după cel de-al patrulea gol marcat de Ucraina, în minutul 60.

"Tricolorii" au fost întâmpinaţi cu urale la Torino, la începutul partidei amicale cu Ucraina, însă evoluţia scorului i-a nemulţumit pe fani, care au început să-i conteste pe elevii lui Anghel Iordănescu.

Cei aproximativ 10.000 de români din tribune au început să scandeze "ruşine, ruşine" după ce Iarmolenko a marcat golul de 4-1, în minutul 60.

Torje a deschis scorul pentru tricolori, în minutul 23, însă Zozulia a egalat înainte de pauză, iar ucrainenii au declanşat iureşul la poarta lui Tătăruşanu în cea de-a doua repriză, când  Zincenko,  Konoplianka şi Iarmolenko au dus scorul la 4-1.

Alibec şi Stanciu au redus din handicap, dar naţionala tricoloră a înregistrat prima înfrângere după 15 meciuri.

După meci, fanii i-au aplaudat pe elevii lui Anghel Iordănescu, dar nu toţi fotbaliştii au venit să îi salute. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
borat101
borat101  •  30 Mai 2016, 08:56
Postat de Grosu Viorel pe 30 Mai 2016, 01:00

Salutare tuturor, fac parte din cei aproximativ 10.000 de romani aflati in aceasta seara pe stadionul Olimpico din Torino. Prezenta unui numar atat de mare la un meci amical intr-o tara straina spune multe, aproape totul. Nu ne asteptam sa ii batem nou pe vecini cu scor de maidan, insa meciul a devenit la 1-4 o gluma prosta si o lipsa de concentrare si respect aratata de fotbalisti fata de Romania si romani ! Stadionul a sustinut echipa si la 1-2 si 1-3 insa luand 4 ne gandeam sa nu ne mai luam 2-3 , pt ca timp era destul...una peste alta dezinteres aproape total al jucatorilor...de parca nu ar merge pste 2 saptamani la un campionat european...

Stain calm ca ingamfatii nostril penali cu un Chiriches de panorama in aparare, se compara cu Germania, ca vezi au luato si aia pe coaja. Dar Germania cam tipic ia bataie in amicale, dar CASTIGA TURNEE DUPA, ai nostrii ia bataie si in amicale si abea se califica la turnee. Eh...asta este b)i.s.nitarimea care ati tolerate pana si in fotbal.

borat101
borat101  •  30 Mai 2016, 08:53
Postat de kdk.19 pe 30 Mai 2016, 00:05

Father Chicken se face de ras mereu !.Asa e cind a ajuns nationala Romaniei,sa aibe federatia si antrenorii numiti politic! Ce-au facut politicienii in 26 de ani,sa faca ceva bun pt. tara,pt sport??.Avem tot lotul de caiac prinsi dopatI?.Asta denota lipsa de profesionisti!,ati dat afara toti specialistii si ati angajat toate muhaielele politrucii ***!.Mai bun ca father Chicken avem 50 de antrenori (romani)care -i puteau lua locul,si sa nu se faca de ras..!

Father Chicken a fost mancat mai repede decat se mananca orice la KFC. Plus cum nu le place la Francezi astfel de restaurante de lant mai ales American, Father Chicken al nostru o sa ia bataie urat de tot.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  30 Mai 2016, 08:00

n-au salutatat publicul ? pai,deh*** tine coada sus !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează