FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Corespondență GSP din Turcia » VIDEO Anunţ important al lui Contra pentru echipele din Liga 1 » Dezvăluie cum vrea Lucescu să copieze decizia FRF: "Era invidios"

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 12:09

Cosmin Contra face vizite prin cantonamentele echipelor din Antalya. Şi stă de vorbă cu antrenorii, cu jucătorii pe care îi are în vedere pentru prima reprezentativă.

Azi dimineaţă, a mers să se uite la şedinţa de pregătire a oltenilor, dialogând amical cu Devis Mangia, dar şi cu alţi oficiali ai celor de la U Craiova.

"Mangia e un băiat extraordinar, face o treabă foarte bună la Craiova, aduce un plus campionatului nostru şi a schimbat ceva în jocul oltenilor. U Craiova chiar are şanse mari la titlu", a spus selecţionerul.

"După amiază ajung la Steaua, colaboratorii mei vor merge la amicalele celor de la Bursaspor şi Kayserispor. Am stat de vorbă cu Paul Le Guen de la Bursa, un băiat extraordinar, îţi face mereu plăcere să vorbeşti cu astfel de oameni de calitate, gen Le Guen, Mangia, Fatih Terim. Am vorbit şi cu nea Mircea Lucescu. Era invidios că în România s-a băgat acea regulă Under 21, vrea şi el s-o implementeze în fotbalul turc. Am încredere că va reuşi în munca sa la echipa naţională a Turciei", a dezvăluit "Guriţă".

Selecţionerul a făcut un anunţ important: "Avem în atenţie şi alte echipe din România, mergem şi la meciuri, şi la antrenamente. Urmărim jucători de la Botoşani, de la Iaşi, echipe cu fotbal bun, cu oameni care ies în evidenţă. Cu toate că ne axăm pe echipele care dau baza primei reprezentative". 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  10 Ianuarie 2018, 16:56

VA ROG SA FACETI UN SONDAJ CU INTREBAREA DACA CINEVA MAI POATE AVEA INCREDERE IN CONTRA ??????? EU ZIC CA NUMAI NASHA LUI SI GICA HAGI VOR RASPUNDE AFIRMATIV .....!!!!!! LUI GICA I-A PROMIS CA-L IA PE IANIS LA NATIONALA ....!!!!!

mosvasile
mosvasile  •  10 Ianuarie 2018, 15:54

"Nea Mircea" e nemaipomenit! Dupa ce ca le-a "recomandat"turcilor sa urmareasca mondialul la televizor,nu se lasa!Se tine de "implementari!Probabil ca turcii sunt innebuniti dupa implementarile lui!Acum,lasand "observatiile acide" la o parte,consider ca domnul Lucescu ar fi fost un foarte descurcaret presedinte de club!La noi, in frumoasa noastra tara!

kingdon
kingdon  •  10 Ianuarie 2018, 14:33

stai linistit nepoate, cheltuiesti diurna degeaba, nu ai nicio treaba ca selectioner, pe tine si pacaliciul ala din fruntea FRF nu va apuca ziua copilului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează