FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UCRAINA 3-4

Cornel Dinu a analizat jocul naţionalei contra Ucrainei » Îl desfiinţează pe Raţ!

Foto: Raed Krishan (Torino)
Foto: Raed Krishan (Torino)

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 22:26

Cornel Dinu a făcut o analiză a jocului prestat de "tricolori" contra Ucrainei, în partida amicală desfăşurată la Torino, pe care România a pierdut-o cu scorul de 3-4.

"El (n.r. Iordănescu) se găseşte încă în faza de a definitiva lotul, când ar trebui să fie în faza definitivării jocului. Ar fi trebuit să încerce în meciul de azi anumite sisteme de joc.

În repriza a doua a pornit nenorocirea de la sistemul defensiv. Fără joc de cap, fără deposedare, Raţ a jucat meciurile la naţională doar pe raţiunea unei acţiuni de propagandism. Cred că putem avea probleme mai departe pentru că Vlad Chiricheş nu are expunerea unor jocuri oficiale. Criteriul formei îi joacă feste.

Sânmărtean în postura de jucător în spatele vârfului a facut o partidă bunicică în faţa unei Ucraine care a contat destul de puţin în prima repriză. Nu cred că Bogdan Stancu este o soluţie, mai degrabă Maxim. Cred ca noi va trebui să avem jucători tehnici, capabili să pasese, să creeze superioritate numerică.

Deocamdată, din ce am văzut, Alibec e jucătorul pe care se poate conta cel mai mult în poziţia de vârf de atac", a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
411241432413555
Gelu Iordache  •  30 Mai 2016, 19:32

Nu mai exista interes la ,,nationala'',iar IORDANESCU este depasit, sunt asteptati antrenori care au contact cu fotbalul mare, stiu limbi straine, au la indemana literatura si metode MODERNE !!!

589949641156771
Mihai Mart  •  30 Mai 2016, 18:38

Generalul "debulosat " Iordanescu nu are nici cea mai vaga idee de fotbal pentru campionatul european. Pare un extraterestru picat din cer sustinut de vreo trei -patru secunzi. A incasat 500 mii Euro, pentru calificare. Trai neneacă !!. Îl doare la caşchetă de ce se va întâmpla acolo. După noi potopul, ar zice GENERALUL.

696253093853906
Ghita Florin  •  30 Mai 2016, 09:24

,,Marele'' filosof care nu este in stare sa antreneze nici macar o echipa de ospatari ,traind din pomeni de la un club de fotbal ,se baga in seama pe la un post tv.care de asemenea are legatura cu fenomenul tot asa ca baba cu mitraliera

Vezi toate comentariile (23)
Comentează