FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CROAŢIA ORA 20:45 LIVEVIDEO ANTENA 1 ŞI FRF.RO

Cornel Dinu: "Putem învinge Croaţia doar dacă prinde o zi slabă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2009 00:00

Fostul selecţioner Cornel Dinu a prefaţat partida amicală pe care România o va disputa împotriva Croaţiei, fiind de părere că adversarul din această seară se numără printre cele mai bune echipe ale continentului.

" Croaţia se află în acest moment între primele 6 sau 7 naţionale din Europa. Diferenţa dintre ei şi sîrbi constă în faptul că ştiu să exploateze la maximum calităţile jucătorilor, scot ce au mai bun dintr-o generaţie.

Ne va fi foarte greu să îi învingem, sînt nişte adversari cu adevărat redutabili. Sîrbii pot să mai prindă şi zile proaste, dar croaţilor li se întîmplă mai rar" a spus Dinu pentru gsp.ro, referindu-se apoi la diferenţele dintre Radomir Antici şi Slaven Bilici, selecţionerii celor două reprezentative ex-iugoslave.

"Antici este un conservator, a antrenat mult timp în Spania şi asta se vede în filosofia lui. Pe de altă parte, Bilici are şcoala saxonă, este tînăr şi se foloseşte foarte mult de calităţile jucătorilor săi cînd alege tactica pentru un meci".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  11 Februarie 2009, 19:18

are dreptate domnul Dinu ! daca ei prind o zi ,,proasta'' , am putea face un egal iar daca croatii sant mai putin ,,stresati'' ....scorul v-a fi 2-3 ;) cu mare parere de rau spun asta, dar trebuie sa intelegem ca: avem jucatori buni,dar nu sant ionati si mai grav este ca nu are cine sa-i antreneze ! piturca al nostru......e si el de-al nostru, ce sa mai....

 •  11 Februarie 2009, 17:08

Citind titlul, vroiam sa il injur pe Dinu... Citind continutul, nu am gasit nicaieri ca Dinu a zis ca putem bate Croatia doar daca ii prindem intr-o zi proasta... Asa ca va injur pe voi, astia de la GSP ... Adica daca mancam bataie, suntem o nationala varza... Daca batem, tot o nationala varza suntem, " pentru ca nu ii putem bate decat ca prind ei o zi proasta " nu ca avem vre-un merit... Asta ai vrut sa spui, GSP-ule :))

 •  11 Februarie 2009, 16:02

UEFA,MICHEL PLATINI,PRESIDENT;NATIONALA ROMANIEI ,ARE RESURSE MARI.NATIONALA DE TINERET OLIMPICA,E PLINA DE TALENTE.TREBUIE PROMOVATI CU CURAJ.si DINU, ARE DREPTETE,AN FELUL LUI,E UN BUN SPECIALIST.DAR ,ROMANIA ARE NEVOIE DE ANTRENORUL ....BRAZILIAN FELIPE SCOLARI,care e si liber,acum.SCOLARI,vrea sa vina ,sa munceasca,si sa califice ROMANIA,LA CM ,2 010,GRATIS,N-ARE NEVOIE DE SALARIU,E DEJA BOGAT,VREA SA CALIFICE ROMANIA,CU MARE PLACERE.FRF,LPF,INVITAT-IL LA MECI DISEARA,V-A ATERIZA AN 2,ORE...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează