FOTBAL  »  NATIONALA  »  VIITORUL

Cornel Dinu se implică în disputa dintre Gică Hagi și Cosmin Contra: "Mă îndoiesc de corectitudinea convocărilor. Și la Dinamo, Cosmin a făcut niște achiziții mai mult decât dubioase"

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 12:58

Cornel Dinu crede că Ianis Hagi ar fi meritat convocat în echipa națională a României și că selecționerul Cosmin Contra este influențat de anumiți impresari în luarea deciziilor.

"Eu mă îndoiesc. Mă îndoiesc de corectitudinea convocărilor. Ianis a avut într-adevăr un anumit bum când s-a întors de la Fiorentina, însă nu a confirmat în majoritatea partidelor. Ideea de a-l aduce pe Hagi la echipa națională mi se pare totuși îndreptățită.

Când a fost la Dinamo, Contra a avut niște achiziții mai mult decât dubioase și care au lăsat foarte multe semne de întrebare. Eu cred că și acum o parte din jucători sunt aduși mai mult pentru a bifa meciuri la echipa națională decât pentru a juca cu un randament care să aducă victorii.

Există această influență a unor impresari. Lucrurile sunt incontestabile din punctul meu de vedere. Sunt și jucători din țară care sunt aduși fără prea multă justificare, dar sunt și jucători din afară cărora li se întreține o anumită cotă, cred eu pentru că au anumiți impresari. Deci declarația lui Gică are un destul de mare sâmbure de adevăr", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și: 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
581534618615543
Robert Ivan  •  15 Mai 2018, 22:52

Cornel Dinu are dreptate. (Eu mă îndoiesc. Mă îndoiesc de corectitudinea convocărilor.Când a fost la Dinamo, Contra a avut niște achiziții mai mult decât dubioase ),( jucători sunt aduși mai mult pentru a bifa meciuri la echipa națională decât pentru a juca cu un randament care să aducă victorii.)

10153324563120690
Stoica Relu  •  15 Mai 2018, 21:21

N am nimic cu Contra.Ca fotbalist foarte bun,ca antrenor nu ma convinge.Are un fel de heirupism ,bazat pe nimic ,dupa care se sparge balonul.Nu o sa faca nimic la Nationala.Daca ne vom califica o s o facem cu greu.Aduce acelasi muraturi batrane pe care le aducea si Daum.Mai ziceai daca erau valorosi si nu stia Daum sa i puna in teren,sau nu stia sa i intelaga.dar nu sunt.Sunt rasuflati rau si majorit la final de cariera.Pai daca acum in campania asta unde ne putem califica si dupa un loc 3,atunci cand?La mondiale?Hai sa fims seriosi.E clar ca omul cauta sa rupa gura targului si sa prinda un contract bun prin vest.E pe interes acolo,nu pe facut echipa si pe urma si performanta.Are dreptate si Hagi,afar de faza cu Ianis.Nu i de echipa mare la nationala si cred ca ii facea un bine daca il lasa sa mearga la Pescara.Se calea in serie B mult mai bine decat in liga l .Nu era chiar un pas ianpoi.Din contra era un nivel unde putea juca si putea creste si el.Hagi la 25 ani juca la Brescia in serie B si nu a scazut ca valoare.Din contra,s a maturizat ca fotbalist.Parerea mea!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Mai 2018, 19:42

Cornele, de data asta bati campii...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close