FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cosmin Contra face planul pentru viitorul echipei naționale! Omul pe care pariază selecționerul

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 17:20

Selecționerul Cosmin Contra își pune mari speranțe în Dorin Rotariu, 22 de ani, pe care îl vede schimbat față de perioada din România. Așteaptă însă mai multe de la fostul dinamovist. 

"Ne interesează foarte mult soarta lui Roti (Mouscron) şi a lui Chipciu (Anderlecht) şi o dată la zece zile am trimis pe cineva în Belgia pentru ei. Rotariu, chiar dacă dă goluri, i-am spus şi lui, are momente în care dispare din joc.

Are calitate foarte mare, dă goluri, pase de gol, dar vreau să văd mai multă concentrare! E tânăr, dar trebuie să-şi dorească mai mult. Şi asta îi cerea şi Mircea Rednic când era antrenor", a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Lista preliminară a stranierilor:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Nantes, 48/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Florin Niţă (Sparta Praga, 1/0)

Fundaşi: Vlad Chiricheş (Napoli, 53/0), Cosmin Moţi (Ludogoreţ, 12/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 23/0), Dragoş Grigore (Al Sailia, 31/0), Alin Toşca (Benevento, 10/0), Ionuţ Nedelcearu (UFA, 0/0)

Mijlocaşi: Răzvan Marin (Standard Liege, 9/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 19/6), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 32/4), Dorin Rotariu (Royal Mouscron-Péruwelz, 4/0), Alexandru Creţu (NK Maribor, 0/0), Paul Anton (Anji Mahacikala, 0/0), Gheorghe Grozav (Bursaspor, 23/5)

Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogorets, 21/6), Florin Andone (Deportivo, 21/1)

România va întâlni Israel la 24 martie, la Netanya, iar apoi va primi vizita Suediei, la Craiova, pe 27 martie. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
sexilian
sexilian  •  06 Martie 2018, 15:28

sa nu mai apara putinari fara numar ca, nationala nu e taraba de cioban.........

maxp
maxp  •  06 Martie 2018, 12:08

Bai, astia-s chiar nebuni?! Ce ai trimis ba in Belgia, pt cine? La altii se aplica rapid regula "nu joci, nu vii". La astia ne facem griji pentru ei, trimitem oameni sa-i monitorizeze (ceea ce eu cred ca ar trebui sa se faca pt vreo 30-40 de stranieri, dar ma rog), speram ca-si vor reveni... deci practic nationala se rezuma la speranta ca isi vor reveni cei care trebuie neaparat bagati in lot, sau cum, nicidecum inlocuiti cei care nu sunt utili. Da' de ce au astia parte de tratamente diferentiale? Sigur, stim de ce, aia la care se aplica regula "nu joci, nu vii" au in general impresari straini. Si la aia se gaseste motiv si faptul ca nu joaca 90 de minute pe meci ca sa nu fie chemati. La astia se gaseste motiv ca joaca 5 minute pe meci, ca sa se zica ca bai, joaca.

958984520821048
Sorin Dreyer  •  05 Martie 2018, 23:22

Bai gurita,un nou inceput cu vechii martalogi? Chiriches,nu a jucat de un an,numai pe Play Station,Sapunaru,Grigore,Moti,Tosca,Pantilimon,Lung,Chipciu,,si lista e lunga.Sunt sigur,ca din campionat ii iei pe Hoban ,Pintilii,Deac,Torje,etc. Noroc ca Stancu a avut bun simt si s-a retras. Ce dracu mai Cosmine,i-ati inima in dinti,si baga numai de la 25 de ani in jos.Daca e reconstructie,atunci fa reconstructie,dar vad ca la fundatie proasta si pereti daramati pui acoperis nou!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează