FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

Cosmin Contra vrea să convoace 3 nume noi la echipa națională

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 11:05

România va juca la începutul lunii iunie două partide amicale, una cu Finlanda pe 5 iunie, iar a doua urmează să fie anunțată.

Pentru aceste două partide, selecționerul Cosmin Contra pregătește câteva convocări surprinzătoare și a anunțat că va merge în Italia pentru a-i vedea pe Adrian Stoian, George Pușcaș și Deian Boldor.

"La finalul săptămânii mă voi duce în Italia. Vreau să-l văd pe Boldor, sper să joace. Mă duc să-i mai văd pe Puşcaş și pe Stoian. Voi încerca să am şi câteva discuţii cu ei, ca să-i cunosc mai bine. Au mai fost oameni din staff-ul meu să-i vadă pe aceşti jucători şi i-am luat în vedere. Dacă se vor afla într-o formă bună, vor putea face pasul la echipa naţională", a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

  • Deian Boldor este un fundaș central de 23 de ani, legitimat la Bologna și împrumutat la Hellas Verona. A jucat un meci în acest sezon de Serie A. Nu are nicio selecție la prima reprezentativă.
  • Adrian Stoian, 27 de ani, evoluează ca mijlocaș lateral și are 31 de partide în acest sezon pentru Crotone, marcând 2 goluri în Serie A. Are un meci la națională, în 2013.
  • Geroge Pușcaș este atacantul de 22 de ani al celor de la Novara, fiind împrumutat de Inter. Are 9 goluri în 16 meciuri în Serie B, după ce în prima parte a sezonului a jucat în prima ligă din Italia, la Benevento, reușind un gol în 11 partide. Nu are niciun meci pentru naționala mare a României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează