FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Cristi Chivu anunță că vine la FRF cu Lupescu: "Astea sunt problemele fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 16:12

Cristi Chivu, fost internațional român, a spus că este de acord să vină la Federația Română de Fotbal, dacă Ionuț Lupescu va fi președinte, și l-a criticat pe Răzvan Burleanu.

"Eu sunt aici să îl susţin. Sunt aici pentru că mă preocupă fotbalul românesc. Sunt preocupat de ce văd în ultima vreme pentru că mă doare. Știu că putem mai mult, că se pot face lucruri mai multe şi mai bune. Din moment ce sunt aici, alături de Ionuț Lupescu şi mă plimb ca să văd toate preocupările şi ideile pe care oamenii de fotbal din teritoriu le au. Înseamnă că implicarea mea e un lucru bun şi sunt convins că şi Ionuţ crede asta.

Rămâne doar să vedem ce va fi din 19 aprilie și cum va pune în practică el strategia, programele propuse, discuţiile pe care le va avea în continuare cu oamenii. Cu siguranţă mă va avea alături şi pe mine! Eu cred în ceea ce va schimba el, în ceea ce va putea face şi cred într-o schimbare a fotbalului românesc în bine prin venirea lui Ionuţ Lupescu la conducerea FRF.

Îl văd liniştit, ambiţios și preocupat de problemele oamenilor cu care se întâlneşte. Problemele fotbalului românesc nu sunt reprezentate doar de echipa naţională sau ce se întâmplă în Liga 1 sau a doua, ci în general tot ce se întâmplă la copii şi juniori, fotbal amator, fotbal feminin și cel de sală. Sunt probleme care se pot rezolva şi sunt convins că el va câştiga aceste alegeri", a spus Cristi Chivu la TV Telekom Sport.

Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Sorin Răducanu se vor lupta pe 18 aprilie pentru președinția Federației Române de Fotbal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
bulletproof
bulletproof  •  16 Martie 2018, 12:59
Postat de mannecken pe 15 Martie 2018, 20:47

Asa este dar totusi taranii nu era la plenare si-n crâsme. Aveau viata grea taranii pentru ca se lucra primitiv si nu era mecanizare. Nu sunt deloc de regretat acele vremuri dar chiar colectivizati se putea trai bine. Vorbesc de cazul bunicilor mei si a celor din satul lor, dar frustrarea si nedreptatea era enorma pentru o mare parte din munca lor era luata de stat pe degeaba. Acum sunt prin crâsme si excursii la discoteca PSD.

Îmi pare rău, dar in zonele de munte nu erau CAP-uri, sau IAS-uri !

bulletproof
bulletproof  •  16 Martie 2018, 12:52

Marcel Puscas poate să candideze la șefia FRF, întrucât este ... viu si nevătămat ! Nu el a murit, ci tatăl Alinei Pușcaș, prezentatoarea de la A1 !

1550146758377751
Maria Mara  •  16 Martie 2018, 08:45

Scuze,anul trecut in noi. a murit un Marcel Puscas de 57 de ani si am crezut ca,despre fotbalist este vorba,de fapt era vorba despre tatal unei crainice tv Alina,presa este de vina deoarece asa au dat stirea ca si cum fotbalistul ar fi avut cancer.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează