FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMANIA U21

Cristi Dulca a fost numit oficial noul antrenor al naţionalei de tineret: "A fost propunerea domnului Iordănescu! Este o onoare pentru mine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 16:31

După ce Mihai Teja a părăsit naţionata de tineret a României, pentru a o antrena pe Dinamo, FRF l-a numit pe Cristi Dulca, iar noul selecţioner a fost prezentat astăzi şi a avut o conferinţă de presă.

"Numirea mea a venit la propunerea domnului Anghel Iordănescu, sub comanda căruia am debutat acum 20 de ani la echipa mare. Este o onoare pentru mine, dar şi o responsabilitate mare. Vreau neapărat să ne calificăm la un turneu final.

Este o generaţie bună şi încercăm să ne concentrăm pentru a ne îndeplini obiectivul de calificare la Campionatul European. Contractul se întinde pe o perioadă de doi ani de zile. Eu am mai avut oferte de la echipe din Liga I, dar pe mine m-a interesat acest proiect de la naţionala under-21, nu partea financiară.

Vreau să intru cît mai repede în contact cu jucătorii pe care îi pot selecţiona şi să văd meciurile din Turcia ale selecţionatei divizionare, unde sînt mulţi jucători sub 21 de ani", a spus tehnicianul de 21 de ani.

Delta Tulcea, FC Vaslui, U Cluj şi Gaz Metan sînt echipele antrenate de Dulca

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează