FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cristian Chivu: "M-am retras de la naţională pentru că fizic nu mai puteam"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 05 iunie 2012 21:32

Fundaşul echipei Internazionale Milano Cristian Chivu a declarat, marţi, la Ambasada Italiei, unde a participat la lansarea cărţii "Un vis de fericire - cooperarea socială italiană în România", că s-a retras de la prima reprezentativă deoarece nu mai putea din punct de vedere fizic.

"Urmăresc toate meciurile naţionalei, nu înseamnă că nu mă mai interesează. M-am retras de la naţională pentru că fizic nu mai puteam. Mi-e greu pentru că am trecut prin atâtea operaţii şi accidentări, aia de la cap a fost una majoră, şi pentru că am o vârstă la care simt că nu mai pot să ajut aşa cum o făceam acum câţiva ani. Simt că nu mai pot da tot ce vreau eu şi e mai bine să-i laşi pe ceilalţi mai tineri. S-au adus cei mai buni jucători, se încearcă să se clădească un nucleu pe care să se bazeze la preliminariile Cupei Mondiale. Toţi ne dorim calificarea", a spus Chivu.

Întrebat dacă va mai juca vreodată la echipa naţională, Chivu a răspuns: "Mă veţi mai vedea jucând fotbal încă 2-3 ani la nivel de echipe de club".

Întrebat dacă va pleca în această vară de la Internazionale Milano, fundaşul român a afirmat: "Sunt jucătorul Interului deocamdată, nu ştiu de ce mă întrebaţi lucrurile astea".

Cristian Chivu a declarat că va ţine cu Italia şi Olanda la turneul final al Campionatului European. "O să mă uit la meciurile Italiei şi Olandei pentru că am prieteni acolo şi le ţin pumnii. Mi-aş dori ca una dintre aceste echipe să câştige", a precizat Chivu.
sursa: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
ricco
ricco  •  08 Iunie 2012, 05:07

Din p. meu de v. Chivu a dezamagit mult, NU NUMAI la 'nationala' dar chiar si la echipa de club, in special de cind joaca la Inter... Il respect insa pentru ca a avut caracterul de a spune STOP convocarilor la echipa nationala, care probabil ca l-ar fi convocat pina ajungea in 'baston', si pentru faptul ca a spus lucrurilor pe nume: NU MAI PUTEAM FIZIC... si asta apreciez

nesv1234
nesv1234  •  06 Iunie 2012, 10:32
Postat de kilimanjaro pe 06 Iunie 2012, 10:03

Las-o baltă, chivule. Nu păcălești pe nimeni. Ai fugit de la națională și ai tradat pentru că ești slab și ca om și ca fotbalist. N-ai lăsat nimic în urma ta la națională, decât un sac de regrete că ai ajuns acolo. Toata lumea știe că joci la Inter doar că frați ți-au plătit postul. De era după valoare erai prin Groelanda , în echipa pinguinilor.

Asta cu jucatul pe pile in Italia sa i-o spui lui mutu:)) Au aia destule pacate cu mafia pariurilor dar Inter e o echipa de top, nu cred ca isi permite asa ceva

kilimanjaro
kilimanjaro  •  06 Iunie 2012, 10:03

Las-o baltă, chivule. Nu păcălești pe nimeni. Ai fugit de la națională și ai tradat pentru că ești slab și ca om și ca fotbalist. N-ai lăsat nimic în urma ta la națională, decât un sac de regrete că ai ajuns acolo. Toata lumea știe că joci la Inter doar că frați ți-au plătit postul. De era după valoare erai prin Groelanda , în echipa pinguinilor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează