FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Critici acide la adresa lui Cosmin Olăroiu şi Ladislau Boloni: "E o blasfemie să-i pui pe ei înaintea lui Mircea Lucescu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 11:40

După plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională s-au vehiculat mai multe nume pentru preluarea băncii tehnice a "tricolorilor", printre care Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu, Laurenţiu Reghecampf, Dan Petrescu sau Mircea Lucescu.

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, nu este de acord ca primii patru antrenori să fie puşi înaintea lui "Il Luce" şi îi critică pe aceştia.

"Nu înţeleg cum e posibil să fim prostiţi aşa pe faţă?! De fiecare dată sînt rostite aceleaşi nume de antrenori care, în primul rînd, nu antrenează la nivel înalt. Să nu-mi spună mie cineva că, vai Doamne!, ce performanţe are Olăroiu, sau mamă ce face Reghecampf la arabi! Nu ştiu cine tot aduce în discuţie numele lor şi nu mă interesează.

Iarăşi, sînt dezamăgit de Dan Petrescu, un tehnician care a demonstrat într-un fotbal puternic. A preferat să se ducă şi el acolo. Păcat, trebuia să rămînă măcar aici, în România. Şi nu ştiu cum îndrăzneşte cineva să pună pe listă numele lui Boloni, Olăroiu sau Reghecampf în faţa lui Mircea Lucescu. E o blasfemie!

Chiar nu are nimeni curajul să o spună?! Ce înseamnă asta? Nea Mircea trebuie adus la naţională. Nu vorbesc de Mircea Lucescu neapărat, pentru că e greu de adus. Dar chiar de Ioan Andone nu a auzit nimeni?! A luat titluri şi cupe în România cu două echipe. A antrenat la echipe din Europa, este în circuit", a spus Rednic pentru ziarulring.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
madskills
madskills  •  23 Octombrie 2014, 10:07

Lucescu cu buget de 150 de milioane pe an, abia a trecut de 2 ori de grupele CL. Voi cand o sa intelegeti ca e diferenta intre ANTRENOR si SELECTIONER? Ca sa nu mai vb ca si Lowe daca s-ar duce sa antreneze Andorra, n-ar face nimic pentru ca nu are jucatori!!! Lucescu e prea batran sa mai creasca o generatie ca a lui Hagi, Lupu sau Andone. De ce e vazut ca un Messia cand el nu a facut nimic in fotbalul mare? La Inter, club cu pretentii, s-a vazut ce a facut..Si ii avea in lot pe Ronaldo si Recoba ! Noi avem nevoie de SELECTIONER strain, nu de eternii Luce, Oli, Reghe sau mai stiu eu care !

ricco
ricco  •  23 Octombrie 2014, 09:05

Mai oameni buni, E clar ca MULTI SCRIU, PUTINI SE PRICEP. E "O BLASFEMIE" sa-l pui pe OALA alaturi de Lucescu si Bolony!... In timp ce Bolony a avut totusi niste rezultate in VESTUL Europei (campion in Potugalia, f. apreciat in Franta), acest Olaroiu dupa eliminarea CATASTROFALA de la Midlsborrow unde Steaua conducea in min. 20 cu 2 - 0 si cu 3 - 0 la general, DATORITA INCOMPETENTEI SI LIPSEI TOTALE DE EXPERIENTA LA UN ASEMENEA NIVEL, pierdea cu 4 - 2 in min 93 si Steaua era eliminata din semifinalele Europa League. Ce a facut Olaroiu dupa acest INSUCCES ISTORIC?... S-a dus la arabi sa cistige "EXPERIENTA LA NIVEL INALT" devenind REPEDE si "COMPETENT"...

borat101
borat101  •  22 Octombrie 2014, 21:59
Postat de goghe pe 22 Octombrie 2014, 17:32

Daca tot o dai cu "nivelul fotbalistilor nostrii"- ceea ce este adevarat si sint de acord cu tine - ce cauta pe lista ta Lucescu, Boloni, Andone (lool) si Rednic?! Singurul care a demonstrat pina acum ca poate face ceva din nimic este Dan Petrescu! Lucescu pe unde s-a dus i s-au adus ce a vrut el - iar cind nu a avut resurse n-a facut nimic, Boloni a cistigat titluri cu loturi facute de altii si care tocmai ce cistigasera titlul cu un an-doi inainte - coincidenta?! nu cred, iar Andone si Rednic au aceleasi performante ca si Reghe 1-2 titluri pe la noi - n-au "format" ei nimic.

Asa este baietii sistemului au ramas tot cu aceleasi obiceiuri, si pot ceda usor clanurilor care conduce fotbalul Romanesc din umbra. NUMAI un Boloni sau un antrenor Strain de categoria 1 ar putea resuscita Nationala, prin a face o selectie intradevar cu jucatori valorosi si scotand si ceva perle din anumiti. La Boloni sa dovedit cand era in Portugalia la Sporting (prin C Ronaldo).

Vezi toate comentariile (20)
Comentează