FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA U16

Cu Ianis Hagi în echipă, Naţionala U16 a plecat în Serbia » Organizarea a fost de coşmar!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 12:22

Reprezentativa de juniori U16 va participa la sfîrşitul acestei săptămîni la un turneu de pregătire la Belgrad. Adversari: Cehia (joi), Bulgaria (vineri) şi Serbia (duminică).

Puştii antrenaţi de Florin Răducioiu, printre care se regăseşte şi Ianis Hagi, vor parcurge însă drumul pînă în ţara vecină cu autocarul: ieri, escală la Craiova pentru masă, cazare la Timişoara, azi ultima parte a traseului pînă la Belgrad.

Prima partidă va fi disputată la mai puţin de 24 de ore după sosire! La reunire s-au prezentat doar 13 din 20 de jucători, restul fiind adunaţi din drumul spre Serbia!

Răducioiu s-a plîns: "Nu sîntem pregătiţi pentru acest turneu din nici un punct de vedere. Dacă eşti cîntăreţ la chitară şi te duci la un concert, dar nu ai exersat deloc, ce pretenţii să ai?".

Răducioiu: "Sîntem Generaţia de Neuitat!"
Înainte de plecarea în turneul juvenil din Serbia, cu lotul U16, Florin Răducioiu a comentat ultimele atacuri la adresa generaţiei sale: "Am auzit comentarii că n-am cîştigat nimic, că de ce să fim de aur dacă n-am cîştigat niciodată aurul. Citesc ziarele online şi văd multă tîmpenie şi dobitocie din partea multor suporteri. Bine, n-am cîştigat, dar ne puteţi uita vreodată? Nu, fiindcă sîntem Generaţia de Neuitat. După noi, nimeni n-a mai obţinut rezultate remarcabile! Cînd, vreodată, cineva va mai ajunge la 6 minute de o semifinală de Mondial, atunci să vorbiţi critic despre generaţia din care am făcut parte eu, Hagi, Ilie, Gică, Dan, Ionuţ şi toţi ceilalţi!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  17 Aprilie 2014, 11:58
Postat de jamon pe 16 Aprilie 2014, 14:31

cati dintre d.voastra stiti de jucatorul HAGI?are 18 ani,joaca in Australia si parintii iau dat numele Hagi dupa Gica Hagi,marele nostru fotbalist,e,va spun eu,pustiul Hagi,joaca la Sydney,coechipier la mijlocul terenului cu marele Del Piero,pt nationala noastra nu a fost bun,joaca la nationala Australiei,asta e conducerea FRF,promovam de unde ¨¨mancam¨¨nu performanta ii intereseaza...

Ba fratele meu alb,daca Hagi spune o tampenie,noi cititorii ar trebui s o luam ca atare ca e Hagi,pt ca a fost fotbalistul de aur al Romaniei?Fotbalistul Hagi a trecut acum e doar persoana Hagi ,fostul mare jucator.E normal sa comentam spusele lui si sa l apostrofam cand greseste...Oricum si in viata de fotbalist a facut destule chestii urate mai ales pe la nationala unde facuse o gasca cu celalalt Giga,Ilie,Petrescu,Stelica si nu aveau loc si altii poate tot la fel de valorosi ca ei din considerente motive stiute doar de ei.Unul din aceia fiind Ioan Timoftea ,care intr o perioada a jucat 5 ani in UCL cu Porto si Boavista si o facea foarte bine.Lupu asa dilimache si betiv,spunea adevarul...

hofer
hofer  •  16 Aprilie 2014, 21:03

Generatia de AUR a stiut ( cum zicea Bunica ) doar sa dea cu chiciorul in copca . Acum au problema de a da mai departe cum se da cu chiciorul in copca. No, calcavar copca!

hofer
hofer  •  16 Aprilie 2014, 20:58

Burleanu e de vina ! Clar , nu ?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează