FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA-ROMÂNIA, 4 SEPTEMBRIE, TVR1 ȘI GSP.RO

Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 15:42

Alexandru Chipciu a povestit pe pagina de Facebook "Eu sunt 12" care este cea mai frumoasă amintire a sa legată de echipa naţională.

“Cea mai tare amintire ca suporter o am de la meciul cu Anglia de la Euro 2000, cînd am cîştigat 3-2 cu Anglia. Îmi doream foarte mult un căţel, dar ai mei nu erau de acord. La scorul de 2-1 pentru Anglia am simţit că vom cîştiga şi i-am spus mamei să-mi promită ca o să-mi ia un căţel dacă bate România.

Ea probabil crezînd că nu avem nici o şansă, mi-a spus că o să primesc un cîine. Au urmat apoi golurile lui Dorinel Munteanu şi Ionel Ganea, iar victoria a fost dublă, pentru că am primit şi căţelul", a fost mesajul postat de mijlocaşul campioanei.

O poveste a publicat şi Florin Gardoş: "În '94, tatăl meu ieşea pe balcon la fiecare gol al României şi striga în gura mare împreună cu toţi vecinii din cartier. Goooooooooool! Iar vecinii de la parter scoteau televizoarele în faţă scării şi se strîngeau 10-15 persoane care se uitau, cîntau şi ţipau împreună".

Ţin minte că fratele meu a pus pe furiş ceasul să sune să vedem meciul cu Columbia din '94, pentru că părinţii nu ne lăsau să stăm atît de tarziu la TV, era la 4 dimineaţa (ei erau la niste vecini să vada meciul). M-am bucurat ca un nebun”, scrie şi Tătăruşanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
xftw
xftw  •  01 Septembrie 2015, 17:45
Postat de valentincronic pe 01 Septembrie 2015, 16:31

valahu ce ne poate spune?:))))

El era beat,consumase o sticla de rachiu cu "nensu" Visinescu.

ottonelu
ottonelu  •  01 Septembrie 2015, 17:16

Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994Cum a primit Chipciu un cîine pentru victoria din meciul cu Anglia şi cum îşi păcălea Tătăruşanu părinții în 1994

valentincronic
valentincronic  •  01 Septembrie 2015, 16:31

valahu ce ne poate spune?:))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează