FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Cum comentează un fost selecţioner al României confuzia de pe banca tehnică a naţionalei

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 21:01

Anghel Iordănescu este opţiunea principală a FRF pentru postul de selecţioner al României, iar fostul tehnician al naţionalei Emeric Ienei consideră că decizia trebuia luată mai demult.

"Era foarte greu pentru Mircea Lucescu să antreneze în paralele Şahtior şi echipa naţională. El este un antrenor cu mare, mare ştiinţă a jocului. Era un avantaj pentru noi dacă venea şi lua doar echipa naţională şi renunţa la ucraineni.

Piţurcă s-a dus acolo unde e plătit mai bine, asta este, are şi el o vîrstă. Trebuia din timp să te asiguri că vei avea un selecţioner, dar la noi e cam invers. Prima oară îl dai afară sau pleacă el, iar după aceea transpiri să cauţi un om potrivit", a spus Emeric Ienei la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Octombrie 2014, 02:08

pai, puneti-l bah pe moshu aista si na, ura, si la gara ! hai ca deja sunteti agasanti cu telenovela asta.. Nationala are nevoie de stabilitate si un Selectioner care sa dea incredere in calificare. daca nea tagartza asta de 170 de ani are capacitatea asta, atunci na, puneti-l amigos si sa-i dam bice, ca irlanda de nord abia asteapta sa ne-o traga iar..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  24 Octombrie 2014, 23:36

mda, vorbeste mosh tagarzta despre mosh pandele..))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează