FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cum pot Dică şi Contra să-l facă pe Alibec să joace la adevărata valoare: "Să-l întrebe pe Șumudică: «bă, cum naiba l-ai făcut pe ăsta să joace bine?»"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 22:45

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit despre situaţia dificilă prin care trece Denis Alibec. Contrar formei sale, atacantul a fost convocat de Contra la naţională pentru dubla amicală cu Turcia şi Olanda.

Fostul şef al LPF spune că Dică şi Contra ar trebui să ia legătura cu Marius Şumudică pentru a afla cum să-l pună în valoare pe Alibec.

"El nu are o educație sportivă, de aici pleacă totul. A avut un antrenor care făcuse toată echipa să joace pentru el. Toată tehnica asta trebuie antrenată. Alibec a fost un copil care a stat prost cu educația, cu bunul-simț, asta l-a stricat. E sensibil, dar trebuie educat. Contra a făcut bine că l-a convocat.

El trebuie să-l întrebe și pe Șumudică: «bă, cum naiba l-ai făcut pe ăsta să joace bine? Că noi îl enervăm, îl suspendăm».

Să i se găsească un loc în spatele lui Gnohere, atâta aleargă că numai vârg nu e. Nu are joc de cap, nici pe spații mici nu se descurcă. El e jucător de combinație, de un-doi, trebuie să vină cu mingea la picior. Trebuie educat sportiv, nu să-l duci la facultate”, a declarat Dragomir la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
indolentuu
indolentuu  •  08 Noiembrie 2017, 16:43
Postat de Neculaescu Mircea pe 08 Noiembrie 2017, 12:06

nu inteleg de ce il tot bagati pe contra in ecuatia asta. asta nu e antrenor.

sa vezi cind te o baga mihnea prin ecuatii derivate si alte alea pe unde scoti camasa ca folosesti calculatoarele politehnicii in interes personal

mosvasile
mosvasile  •  08 Noiembrie 2017, 16:26

Pe timpul bunicilor nostri,uneori trecea prin sat-in turneu-cate *** *** "***"! Iar cand incepea spectacolul,il puneau pe urs sa joace si cantau - cu vacarmul specific - "Joaca bine mos Martine,ca-ti dau paine cu masline"! Ia vedeti mai specialistilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  08 Noiembrie 2017, 12:06

nu inteleg de ce il tot bagati pe contra in ecuatia asta. asta nu e antrenor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close