FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Cuplu în vîrstă de 135 de ani! Cîrțu vine cu o soluție pentru națională: "De ce n-ar face așa?"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 09:06

Toată lumea își pune problema antrenorului pe care îl va avea România la Euro 2016, iar Sorin Cârțu vine cu o ipoteză proprie. Fostul tehnician al celor de la CS U Craiova ar vrea să vadă un cuplu Iordănescu - Lucescu. 

"De ce n-ar face pentru Campionatul European cum am făcut noi la Craiova, eu cu Săndoi? Unde sînt două capete deștepte, de ce să nu meargă pentru Campionatul European? Sînt ei doi, și ceilalți trei copii din staff-ul tehnic. Ar fi o colaborare super.

Sînt două minți luminate în fotbalul românesc, de ce să nu se pună în slujba fotbalului românesc? Ei sînt prieteni, eu așa am înțeles din toată atmosfera meciurilor care s-au desfășurat. Cînd Lucescu a fost în țară a venit pe la națională, a vorbit. La fel de bine ar putea fi și pentru Euro. Numai pe perioada asta. Să lucreze împreună, care e problema?

Din discuțiile a doi oameni foarte pregătiți, trebuie să iasă ceva bun. Sînt doi antrenori la o vîrstă la care orgoliile și vanitățile nu mai trebuie să iasă în evidență. A fost destul timp concurență. Acum e interes național. Să-și dea mîna toată lumea și să ajute fotbalul românesc", a spus Sorin Cârțu pentru Dolce Sport.

135 de aniar avea antrenorii de pe banca naționalei, dacă sugestia lui Cîrțu ar fi admisă. Iordănescu are 65 de primăveri, în timp ce Il Luce are 70

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
silver13
silver13  •  14 Octombrie 2015, 07:34

de nea imi ati uitat,sa vina si el sa se faca 300 de ani

thelegend.
thelegend.  •  14 Octombrie 2015, 03:14

Daca va veni Il Luce selectioner oricum tata McNaghets va ramane ca diretor tehnic deci tot un fel de tandem ca la Craiova cum erau Cartu si Sandoi. Nu e o idee rea dar nici prea buna ( nu este buna in sensul ca Cruciulinescu are metodele lui invechite si sigur nu se va intelege cu M.Lucescu care il stim cu toti ca este un antrenor autoritar si care are metode ultra-performante secolului asta) iar o idee rea nu este pentru ca amandoi au facut performante ca antrenori si amandoi au calificari cu echipa nationala din postura de selectioneri. Ar fi interesanta propunera lui Cartu dar nu cred ca Burlan il va convinge pe Il Luce sa vina la nationala cum nu la convis nici in martie anu asta cand sa dus burlan la donetsk dupa el.

929371553813840
Robin Gene  •  14 Octombrie 2015, 01:24

Este o mare onoare sa pomenesti numele lui Cartu.Are perfecta dreptate.Hai sa fim respectuosi,ca nu costa nimic.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează