FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Dan Petrescu este gata să preia echipa naţională: "Nu mă interesează să joc ca Barcelona, mă interesează să am rezultate"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 20:37

Dan Petrescu a declarat că e dispus să discute preluarea echipei naţionale, în cazul în care oficialii FRF ar fi dispuşi să poarte discuţii în acest sens.

Tehnicianul român mai are contract cu Al Nasr Dubai până în luna mai şi spune că este gata să preia selecţionata tricoloră în momentul în care îi va expira înţelegerea din Emirate. 

"La naţională trebuie să câştigi, nu există scuze. Eu cred că trebuia un antrenor român la echipa naţională. Normal că dacă ar exista această întrebare, aş veni. Normal că m-ar interesa oricând echipa naţională. Dacă voi fi liber şi voi fi contactat, voi discuta.

 Eu dacă vin la naţională, nu mă interesează să joc ca Barcelona, mă interesează să am rezultate, să mă calific. Asta e filosofia mea, nu mă intereseaza jocul spectaculos

Nu mă voi implica în alegerile de la FRF. Eu sunt antrenor de fotbal, mă interesează doar să antrenez. Dacă încercau să mă aducă, poate reuşeau. Nu ştiu cu Lucescu sau Olăroiu, dar cu mine nu au încercat", a afirmat Dan Petrescu la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
paul.o.53
paul.o.53  •  29 Martie 2017, 19:00
Postat de jalabert pe 28 Martie 2017, 23:14

cei mai potriviti pentru functia de selectioner in acest moment imi par schumi si ionut popa.

Cel mai bun ar fi Akhenaton de la Tehnoton Iasi; unchiul lui Tutankhamon.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Martie 2017, 11:49
Postat de dreak pe 29 Martie 2017, 00:54

Mai *** ***, tu vorbesti de comunisti ? Am impresia ca tu confunzi marfa cu ambalajul. Tu nu stii cum v-ati infiintat ? Cauta pe net, ca o sa gasesti toate datele. ..

cauta si tu prostea,cine a infiintat rapidul,hai ca nu stau sa dau explicatii la toti prostii,prima comunista ramane rapid,tu un prost manipulat

pma77
pma77  •  29 Martie 2017, 11:19

Pai Dan Petrescu este gata sa preia echipa nationala de vreo 10 ani :)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează