FOTBAL  »  NATIONALA  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu și oficialii lui CFR se contrazic în privința naționalei: "E un subiect delicat"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 13:27

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, susține că plecarea lui Dan Petrescu de la formația ardeleană la naționala României depinde în totalitate de decizia antrenorului.

"E foarte greu ca român și ca patriot să spui că nu te interesează preluarea băncii tehnice a naționalei. Antrenorul e plătit de club, are un contract cu niște clauze. Suntem mai tranșanți că nu-l lăsăm, dar nu la modul dur sau brutal, pentru că e vorba de echipa națională. Eu personal nu l-aș lăsa pe Dan Petrescu să plece.

E un subiect delicat. E o decizie foarte grea. Am vorbit cu Dan și vrea să-și ducă proiectul la sfârșit. Ar fi foarte greșit să spunem că nu ne interesează naționala României. De principiu m-aș opune cât aș putea. Totul depinde de Dan Petrescu", a declarat Iuliu Mureșan la TV Dolce Sport.

Reacția oficialului ardelean vine după ce aseară Dan Petrescu declara că plecarea de la CFR ține numai de echipa din Gruia: "Nu voi lua nicio decizie fără acordul clubului CFR. Până acum nu m-a căutat nimeni. N-am nicio clauză în contract în care să scrie că pot pleca la națională. Vreau într-o zi să fiu antrenorul echipei naționale. De la CFR voi pleca doar dacă va fi clubul de acord".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1457239794357835
Darius Salagean  •  11 Septembrie 2017, 16:08

Unde-i contradictia, mitica?

1385900628144146
Mihai Chiriac  •  11 Septembrie 2017, 15:16

Eu nu cred nici in Dan Petrescu nici in Cosmin Contra!Daca nu ar aduce jucatori straini pe la echipele pe care le antreneaza si ar miza 100% pe jucatori romani ar fi niste antrenori de pluton

ray51
ray51  •  11 Septembrie 2017, 13:35

Pana acum declaratiile sunt 'subtile' de ambele parti. Abia astept sa apara subiectul fierbinte. Daca va aparea!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează