FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA, AZI, 19:00, TVR 1, GSP.RO

Danemarca - România // Dezvăluiri din vestiarul naționalei » Cum îl vede unul dintre lideri pe Cosmin Contra

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 12:06

Azi, la Copenhaga, România încheie preliminariile pentru CM 2018 în fața Danemarcei. Meciul va începe la ora 19:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1.

La 32 de ani, Mihai Pintilii, unul dintre veteranii echipei României, este încântat de noul selecţioner, Cosmin Contra.

Un tip echilibrat, dar care şi spune lucrurilor pe nume, Mihai Pintilii, fotbalistul care a strâns deja 6 ani de experienţă la echipa naţională, este ferm: "Îmi place mult de tot de Contra, e exact ce ne trebuie! Face o atmosferă senzaţională, e plin de energie, e prezent peste tot, ştie să vorbească, fie cu grupul, fie individual".

"Comunicarea contează, normal"

Mihai nu vrea să intre în comparaţii faţă de fostul antrenor, germanul Christoph Daum, dar nu poate nici să fenteze evidenţa: "Eu cred că aşa trebuia să fie mereu, la echipa naţională să fie un antrenor român!

Da, comunicarea contează. Se implică, e mereu printre noi. Simte altfel, trăieşte altfel, cunoaşte mentalitatea jucătorului român, ştie când să forţeze. Nu critic, dar domnul Daum nu avea cum să facă asta, era altfel, mai retras". 

În familie, la grătar

După meciul cu Kazahstan, Mihai Pintilii a acuzat probleme la gamba dreaptă: "Nu a fost vreo lovitură, dar aveam probleme mai vechi, s-au acumulat, iar acum am un edem. Doare, am nevoie de 4-5 zile de repaus".

Chiar dacă putea să plece de la Mogoşoaia, a preferat însă să rămână alături de colegi: "Nu era ceva programat, Cosmin le-a propus băieţilor, la antrenament, să facem un grătar, cu familiile. Am rămas toţi, şi eu, Benzar, Chipciu, Grozav, deşi noi ştiam că nu mergem în Danemarca.

Dar am stat, ca o familie. Am băut o bere cu băieţii, am vorbit, le-am urat baftă! Altă treabă, altă atmosferă. Domnul Daum n-ar fi făcut asta. Ne-ar fi dat drumul acasă, ne-am fi răspândit care încotro, dar nu e acelaşi lucru". 

"Eram la masă, la un restaurant, când a jucat Simona cu Ostapenko. I-am făcut toţi galerie. Bravo ei! Avea un blocaj cu Şarapova, dar a trecut de el, acum e numărul 1.

Va fi greu în Danemarca, dar important e să facem un meci bun, să avem ocazii, să jucăm fotbal şi putem scoate un rezultat bun. Asta vrea Cosmin de la noi. Numai aşa vom reuşi să recâştigăm şi fanii" Mihai Pintilii, internaţional român

38 de meciuriare Mihai Pintilii la echipa naţională, pentru care a marcat un gol

Citește și: Danemarca - România » Echipele probabile + Motivul incredibil pentru care TVR nu va comenta meciul de la Copenhaga

Clasamentul grupei E:

sdfd

Echipe calificate din Europa: Rusia, Belgia, Anglia, Germania, Spania
Echipe calificate din restul lumii:
 Brazilia, Iran, Japonia, Mexic, Coreea de Sud, Arabia Saudită, Nigeria, Costa Rica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează