FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Daum a explicat de ce nu l-a luat pe unul dintre cei mai în formă români din Liga 1: "E bun, îmi place, dar nu ar fi avut sens"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 20:37

Selecționerul Christoph Daum a explicat motivul pentru care Bogdan Vătăjelu nu face parte din lotul pentru meciul cu Polonia. 

"Bogdan muncește foarte mult, are o mentalitate bună, potenţă fizică, aleargă mereu pe banda stângă. A oferit pase decisive, a marcat. 

El se află pe o listă de 50 de jucători, dar, pentru moment, vreau să am toate informaţiile despre Steliano Filip, Latovlevici, nu am vrut să fac mereu schimbări în defensivă, nu ar avea sens.

El are un caracter bun, îmi place foarte mult”, a zis Daum conform TV Digi Sport. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
425731240965213
Viorel Chirca  •  28 Octombrie 2016, 00:19

Mie imi place Vatajelu se cunoaste ca are calitate si potential....eu l as fi adus la lot inaintea lui Lato

torque07
torque07  •  27 Octombrie 2016, 09:48

Ce atatea explicatii, atatea intrebari de ce l-a luat pe gogu si nu pe fanel, numai la romani mizerii de genul asta. Lasati-l sa-si faca treaba ca de 10 ani numa asta a-ti stiut sa faceti si cu Piturca si cu Iordanescu acum si cu asta, parca am avea super jucatori prin premier league si bundesliga. lasati antrenorul sa munceasca sa convoace pe cine vrea..si din liga a 4a. ala a facut scoala, a jucat fotbal, are experienta ca antrenor era cat pe ce sa ia nationala germaniei, stie ce face nu a invatat ieri sa antreneze. Va bagati voi expertii **§° atotstiutorii in fotbal si tactica.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Octombrie 2016, 06:52

...cand in sfarsit o sa invingem fcsb...o sa vina si randul lui Vatajelu...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează