FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Daum dă vina pe mentalitatea românească pentru egalul cu Danemarca + Ce așteptări are de la "tricolori"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 00:00

Selecționerul Christoph Daum a dat vina pe mentalitatea jucătorilor pentru egalul cu Danemarca, 0-0, și speră ca revenirile lui Bogdan Stancu și Florin Andone să aducă și golurile pentru naționala noastră.

"Trebuia să câștigăm 3 puncte azi, însă am luat doar unul. Am fi avut nevoie de mai mult noroc în prima repriză. Toată lumea a fost motivată să câștige meciul, dar n-am reușit să jucăm bine și în repriza a doua ca în prima. În continuare totul e posibil. Trebuie să-i facem pe jucători să evolueze mai bine.

Dacă ne uităm la primele 60 de minute vedem că nu e problema doar că nu am marcat, ci și mentalitatea. Trebuie să jucăm până în minutul 90, nu doar 60 de minute.

Dacă ne uităm la clasament observăm că o singură victorie poate schimba totul. Sper că odată cu revenirile lui Stancu și Andone să marcăm. Ei pot ajuta prin mentalitatea lor să înscriem. Chipciu a jucat foarte bine, Keșeru a avut și el câteva ocazii. Cred că trebuie să pregătim următorul meci acum. Repriza secundă a aparținut Danemarcei", a declarat Daum la TVR 1.

Citește și: Calculele calificării în grupa României, după remiză cu Danemarca » Șanse doar la locul doi

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
balauru48
balauru48  •  27 Martie 2017, 13:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  27 Martie 2017, 08:46

A venit daum cu mentalitate nemteasca - fundu' in poarta si mingi degajate in fata la fie ce-o fi, pe timpul lui piturca nationala juca la fel de prost dar macar avea rezultate....nesimtitul asta german si ne jigneste dupa ce ia o caruta de bani.

grande.balaci
grande.balaci  •  27 Martie 2017, 02:35

Daum e ca un BMW facut nemti dar desenat de latini!!!hahahah....nu are nimic,dar nimic ,in plus fata de un antrenor de liga a 2-a sau a3-a....mentalitate romaneasca,mitul nemtesc din varful Plescoiu!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează