FOTBAL  »  NATIONALA  »  CRITICĂ

Daum este din nou luat la ochi: "Ori sunt tâmpit, ori s-a schimbat fotbalul! Nu am văzut absolut nimic!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 22:00

Ilie Balaci susține că prestația "tricolorilor" din meciul cu Kazahstan (0-0) nu a fost demnă de laude, după cum a afirmat Christoph Daum la finalul meciului.

Fostul fotbalist al Craiovei a criticat atât evoluția jucătorilor, cât și staff-ul naționalei, despre care spune că ar fi trebuit să se asigure că fotbaliștii sunt familiarizați cu suprafața de joc de la Astana.

"Daum nu a vorbit decât la superlativ de jucători, ceea ce mă face să cred că ori sunt tâmpit, ori s-a schimbat fotbalul. A spus că trebuie să fim mândri de ei, că au alergat și s-au dăruit, dar fotbal când jucăm? Nu prea a fost însă cazul, deși primul 11 nu a arătat rău, ca nume. Nu am văzut absolut nimic!

Trebuia ca jucătorii să aibă însă idee de terenul din Kazahstan. Îți trebuie şapte-opt antrenamente, dar este adevărat că era imposibil la echipa națională. Înainte de primul meci au avut însă cinci-şase zile, puteau să le împartă", a spus Balaci la Digi Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
983732924972315
Soos Vilmos  •  20 Octombrie 2016, 12:14

Prima parte din bilbiiala lui balaci este un adevar perfect. Da, esti...

mokinio
mokinio  •  20 Octombrie 2016, 08:02

Scuza-ma Ilie, dar esti ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1107066029315816
Craiova Jimmy  •  20 Octombrie 2016, 00:28

în calitate de antrenor a comentat Ilie Balaci (dacă era antrenorul echipei naționale iar dădea niște ghete la arbitrul central) , mai bine și-ar vede de tarile Arabe decât sa comenteze fotbalul românesc

Vezi toate comentariile (4)
Comentează