FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Daum explică decizia FRF legată de jucătorul U21 obligatoriu: "Iată mesajul din spatele acestei reguli"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 20:17

Chiar dacă formațiile din Liga 1 contestă decizia FRF de a avea obligatoriu pe teren un jucător sub 21 de ani, selecționerul se bucură de această inițiativă.

Christoph Daum a vorbit despre inițiativa FRF și a explicat ce beneficii va aduce pentru fotbalul românesc.

"În primul rând, trebuie să înţelegem ce este în spatele acestei decizii. România produce şi vinde jucători talentaţi.

Mesajul din spatele acestei reguli este că trebuie să căutăm tineri. Promovează și integrează tinerii!

Aceşti jucători extraordinari care cresc în România, care au o educaţie bună în fotbalul de tineret, pot deveni jucători de talie mondială. Mesajul e clar: aveţi grijă şi urmăriţi jucătorii tineri!", a spus Daum, potrivit DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
rumunek
rumunek  •  23 Iulie 2016, 00:25

Mesajul este urmatorul: cumparati juniori de la centrele noastre regionale sau cum le spune, de unde avem 50%. Cresteti ca sa vindeti si sa ne dati 10%. Noi am fost pusi aici sa scoatem bani de la voi, ca altfel nu vreti sa dati. Vom lua si drepturile tv si le vom imparti cum vrem noi.

florisking
florisking  •  22 Iulie 2016, 23:33
Postat de ang3ldev1l pe 22 Iulie 2016, 22:16

Cand spune asta 'România produce şi vinde jucători talentaţi' este = bullshit, tocmai aici era problema, anume ca unii din umbra si care vor sa puna haturile complet pe fotbalul din Romania, s-au trezit peste noapte ca nu au si ce sa vanda, ceva marfa autohtona precum o faceau odinioara cand s-au ridicat milionari in euro de pe urma vanzarilor de jucatori romani/. Liga 1 este o problema pentru acestia, prea multi jucatori straini pe care nu au niciun monopol in vanzarea lor, da chipurile aceasta regula e pentru binele fotbalului romanesc, de parca iti garanteaza cineva ca acei jucatori sub 21 de ani vor si ajunge sa joace fotbal de calitate/. O regula tampita menita sa ajute anumite echipe care au foarte multi jucatori tineri si ieftini, dar care nu pot concura cu echipele de top din tara intesate cu jucatori precum alde Varela, Morais/.Daca doreau sa ajute cu ceva fotbalul nostru, atunci trebuiau sa puna o limita la numarul jucatorilor straini folositi pe teren, nu mai mult de 3 sau 5, ect, insa asta cu 21 de ani e tampenie curata.

si cum mai puteau ei ***, cu 3-5 straini?!!poate complementar cu aceasta regula sa introduca si una pt straini...max. 6-8 in teren sau max. 8-9 pe foaia de joc....sa speram ca o sa iasa bine pt fotbalul romanesc...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blacksun_14
blacksun_14  •  22 Iulie 2016, 23:10

cautati tineri si naturalizati toti *** din portugalia si brazilia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează