FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Daum face schimbări importante la naţională » Iată care sunt cerinţele selecţionerului

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2016 14:52

Christoph Daum, selecţionerul României, se pregăteşte de debutul pe banca naţionalei, pe 4 septembrie, contra Muntenegrului.

Înainte de primul meci, Daum vrea să facă schimbări împortante la naţională şi a avut mai multe cerinţe în discuţiile cu şefii FRF, anunţă Dolce.

Selecţionerul vrea  o sală de forţă la cele mai înalte standarde, precum cea a Germaniei, un cabinet medical performant, o zonă de măsurare a parametrilor jucătorilor şi a capatităţii de efort. În plus, Daum a mai cerut refacerea camerelor de la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia şi un cabinet de kinetoterapie.

De asemena, Daum a cerut ca pereţii de la Centrul de Fotbal să fie umpluţi cu mesaje motivaţionale şi achiziţionarea de noi porţi de fotbal şi a unor noi bănci de rezerve.

Lotul lărgit pentru partida din cu Muntenegru

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra), Valerică Găman (Karabükspor), Vlad Chiricheș (Napoli), Cosmin Moți (Ludogorets), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Alin Toșca (FC Steaua București), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (FC Steaua București)

Mijlocași: Vlad Achim (FC Steaua București), Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Răzvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (FC Steaua București), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Gabriel Torje (Terek Grozny), Romario Benzar (FC Viitorul), Adrian Popa (FC Steaua București)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Deportivo La Coruña), Claudiu Keșeru (Ludogorets), Dorin Rotariu (Dinamo)

România şi Muntenegru vor juca în primul meci din preliminariile CM 2018. Partida se va juca pe Cluj, pe 4 septembrie.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  16 August 2016, 06:18

Au castigat vreo 8 mil de la UEFA pentru participarea la yEuro, iar nenea Vochin trebuia sa i le puna deja pe tava, nu sa vina Daum sa milogeasca asa ceva "achiziţionarea de noi porţi de fotbal şi a unor noi bănci de rezerve" mai amre rasul

vasglo
vasglo  •  15 August 2016, 18:31

"Selecţionerul vrea o sală de forţă la cele mai înalte standarde, precum cea a Germaniei, un cabinet medical performant, o zonă de măsurare a parametrilor jucătorilor şi a capatităţii de efort. În plus, Daum a mai cerut refacerea camerelor de la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia şi un cabinet de kinetoterapie."..,Pai, Reghe a cerut de mult chestiile astea si Becali i-a asigurat multe dintre ele, numai ca "marele consilier" Vochin nu stie!...-:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

muzicantu
muzicantu  •  15 August 2016, 18:09

Poti schimba multe, dar n-ai cu cine, n-ai cu cine. Adica jucatorii nu prea au valoare!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează